Att se älgen i vitögat?

2017-06-19
By: Ylva
Posted in: default
Att se älgen i vitögat?

För döden såg jag inte, däremot om du såg min bild på Facebook igår med en älg så tog jag det som ett tecken att köra lugnt (Öland t o r). När jag hade kört 68 mil, strax före 01 i natt så stod den där istället för att vara min skärmsläckare. Det small - frontalkrock. Jag hade änglavakt. Bilen är bogserad till skrot, jag har fått bort allt glassplitter, lite öm i nacken men i övrigt ok och inte chockad. Men jag tar time-off idag och kanske i morgon, hämtar andan, funderar och vårdar mig själv.

Ställer in webinar idag måndag, och skjuter eventuellt på morgondagens start av Samtal med Gud, det har jag inte bestämt än. Nu viloläge och in i tacksamhet och ödmjukhet över livet. 

Dislike 0
Ylva
Om Ylva

Tjena moss!

Nyss bedömd:
stats