• Horoskopet Vattumannen 24/8-23/9

  Du kan känna dig både i mer harmoni men ändå med sådan känsla av allvar att du kan uppleva dig mer trängd och begränsad. Samtidigt verkar det som att mycket faller på plats i ditt liv vilket kan göra dig lite splittrad och få dig att vela istället för att agera. Annars är det en bra tid för dig nu att ta beslut, lyssna till dig själv och se till att det du önskar ska ske.

  Du har lättare för att fatta beslut och har både visheten och erfarenheten med dig att skapa det som du önskar för ditt eget välbefinnande som dock kanske kommer i andra hand. Du kan vara lite väl nitisk just nu. Du vänder och vrider på det mesta och kan komplicera till det helt i onödan bara för att du vill att allt ska vara så perfekt som möjligt, samtidigt längtar du efter friheten att bara agera efter dina egna impulser.

  En tid med prövning av din självständighet och ditt tålamod med att vänta in rätt tillfälle. Du kan vara lite avvaktande, vet inte alltid vad det är som roar dig, vad du vill göra utan kan känna dig lite splittrad, du tar nog för mycket hänsyn till dem omkring dig än vad du gör till dig själv.

  Du kan ha svårt att visa dina känslor och även ha svårt att stanna upp i dem, mycket annat tar tid och kräver din uppmärksamhet. I en fast relation kan du finna trygghet och stöd i din utveckling. Medan nya relationer kan kräva mer än vad du orkar med och alla konflikter lär du nog lösa genom att vända ryggen till och inte engagera dig.

 • Vattumannen 21 Januari - 19 Februari

  vattumannen.jpgNytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

  Element: Luft

  Metall: Aluminium

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Blodcirkulationen.

  Härskarplanet: Uranus

  Färg: Turkos

  Kristall: Akvamarin

  Växt: Orkidé, peppar

  Tarotkort: Stjärnan

  Yrkesliv: Internet, data, flyg, forskning. Inom new ageområdet: det mesta som skapas av visioner.

  Nycklar: Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

  Lärdom: Att tro på sina visioner. Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg! Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

  Personlighet
  Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer.  Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå,. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det. Du är öppen, och  gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar. Du är ärlig, säger som det är och väntar dig att andra gör likadant så att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering och teorier det är verkligen din grej.

   

 • Gilla sidan på Facebook