• Horoskopet Vattumannen 22/6-22/7

  Detta är en fin period för dig, både lugn och full med äventyr, det passar säkert dig bäst med endagars trippar där du kan uppleva för stunden men sedan landa i det invanda trygga och smälta alla intryck.

  Det är mer en period där du själv och din utveckling är prioritet, inte så mycket planering och jobb utan snarare att vara i livet och i alla upplevelser och ta tillvara på allt som du kan uppleva. Du trivs med folk men behöver även dina lugna stunder, du kan ha mycket funderingar inför framtiden och passa på att fundera- Det är nu du kan ta dig tid att tänka igenom saker och ting, tids nog hinner du nog agera, utom när det då gäller kärleken som verkar vara en höjdpunkt i ditt liv nu med många harmoniska stunder.

  Du vet vad du känner, du agerar och tar ansvar även om du i mångas ögon kan verka lite väl romantisk och svävande i dina ageranden. Du vet vad du vill och bygger sakta men säkert upp en trygghet med äkta känslor och upplevelser som du blir allt mer medveten om.

  Du är inne i en djupare period med många funderingar och med en längtan att utveckla mer hos dig själv, eventuellt så läser du mer, möter andra med liknande intresse och gör ditt bästa för att utveckla dina mediala sidor så att du kan känna dig nöjd med det som du tror på. En bra tid att lägga korten på bordet och verkligen förstå sammanhanget.

 • Vattumannen 21 Januari - 19 Februari

  vattumannen.jpgNytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

  Element: Luft

  Metall: Aluminium

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Blodcirkulationen.

  Härskarplanet: Uranus

  Färg: Turkos

  Kristall: Akvamarin

  Växt: Orkidé, peppar

  Tarotkort: Stjärnan

  Yrkesliv: Internet, data, flyg, forskning. Inom new ageområdet: det mesta som skapas av visioner.

  Nycklar: Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

  Lärdom: Att tro på sina visioner. Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg! Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

  Personlighet
  Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer.  Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå,. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det. Du är öppen, och  gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar. Du är ärlig, säger som det är och väntar dig att andra gör likadant så att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering och teorier det är verkligen din grej.

   

 • Gilla sidan på Facebook