• Hipp hipp Hurra!

  Grattis till dig som är född i Vattumannens stjärntecken.

 • Horoskopet för Vattumannen 21/1 -18/2

  I denna period kan du känna dig starkare och mer inspirerad, du kan nu utmana livet. Du kan gå egen väg, förverkliga projekt och våga satsa på dina önskedrömmar. En bra tid att förändra din arbetssituation och ta ett steg framåt, visa vad du kan och det du inte kan, lär dig nu. Du känner mer tillit till dina visioner och dina önskningar, förverkliga dem nu istället för att vänta. Det är nu du har inspiration till att ta tag i allt det som du tänker på men som oftast inte blir mer av.

  Du har mer energi och kan ta tillfället i akt att lära dig mer men även att inspirera andra med din kunskap. Du kommer till mer insikt om ett och annat och tar det lite lugnare, fokuserar mer på en sak i taget än allt på en gång. Du kan bli mer fokuserad och ha lättare för att skapa struktur omkring dig än innan. Du funderar inte lika mycket utan låter dig vägledas och tar tag i det som finns framför dig.

  Du är både insiktsfull och samtidigt väldigt nyfiken på vad som kan ske, vad du kan utveckla. Men rusar inte iväg utan skapar en bra ordning och har kontroll över det som du gör, inga impulsköp eller handlingar där du tappar kontrollen utan mer närvaro. Du tar mer ansvar, stannar upp och ser även kanske din omgivning med nya ögon, du ser vad som finns och vad du kan stanna upp i och njuta av.

  Kärleken blir lite lättare, mindre funderingar och mer trygghet. Du kommer nog att må väldigt bra och känna att det mesta faller på plats i ditt liv. Du kan uppleva att du får mer trygghet, mer säkerhet och mer uppmärksamhet vilket stärker din personlighet. Du är inte så vidare utåtriktad i denna period, du lyssnar hellre och ser för att lära och vänta in. Romantiken är väl inte det starkaste som påverkar dig. Men det ser lugnt och harmoniskt ut även om du kanske längtar efter lite mer inlevelse men inser nog att du själv är lite reserverad och behöver nog stanna upp och se vad som händer och inte alltid forcera allt till din fördel.

  Du kan längta efter att flytta eller så kanske du bara möblerar om. Men förändringar verkar ske i ditt hem som gör att du känner mer harmoni och att du kan stanna upp mer och ta det lugnare. Om du ska funderar över någon andlig utveckling så satsa på någon kurs i ett ämne som fascinerar dig men som du inte vet så mycket om, där kan då uppleva din största utveckling, våga utmana dina visioner.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Vattumannen 21 Januari - 19 Februari

  vattumannen.jpg

  Nytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

  Element: Luft

  Metall: Aluminium

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Blodcirkulationen.

  Härskarplanet: Uranus

  Färg: Turkos

  Kristall: Akvamarin

  Växt: Orkidé, peppar

  Tarotkort: Stjärnan

  Yrkesliv: Internet, data, flyg, forskning. Inom new ageområdet: det mesta som skapas av visioner.

  Nycklar: Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

  Lärdom: Att tro på sina visioner. Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg! Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

  Personlighet
  Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer.  Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå,. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det. Du är öppen, och  gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar. Du är ärlig, säger som det är och väntar dig att andra gör likadant så att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering och teorier det är verkligen din grej.