• Horoskopet för Vattumannen 21/4-21/5

  Du finner ro med dig själv, stannar upp och ser på ditt liv ur ett helt annat perspektiv med klarare insikter och en starkare medvetenhet om dig själv och dina mål i livet. Du tar det lugnare, filosoferar på om livet och vad som du vill göra härnäst. Du har tålamod att ta det som du vill göra allteftersom och styrs inte av yttre faktorer.

  Du kan uppleva att din kommunikation blir enklare, tydligare och att du får bättre kontakt med andra, både de som står dig nära och nya kontakter. Du har en lugn positiv period där du säkert möter mycket glädje och även bekräftelse i allt det som du gör. Du ger mer av dig själv ifrån allt det som du har inom dig och vågar visa mer av dig själv. Ibland kanske du inte förstår dig på dina känslor men kommer nog att göra ditt bästa för att finna ut mer och upplever nog mer.

  Den utveckling du är i kan få dig att utveckla mer av alla dina egenskaper och få fram en längtan av vad du vill göra.  Du kanske längtar efter förändringar, mer än de som sker för när allt börjar hända vill du ha allt. Du är mottaglig för att ändra dina rutiner och ge mer av dig själv. Söker säkert mer, kanske genom utbildning eller genom att studera andra som gör det du längtar efter.

  Du uttrycker mer av vad du känner och går djupare in i dina känslor och upplever mer, men kan också söka stunder av ensamhet för att lära känna dig själv lite bättre och förstå vad du upplever.

  Du är i harmoni med dig själv, finner din egen sanning och lyssnar till all den erfarenhet du har. Du kan bli djupt filosofiskt och mer drömma dig bort än vara i verkligheten.

 • Vattumannen 21 Januari - 19 Februari

  vattumannen.jpgNytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

  Element: Luft

  Metall: Aluminium

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Blodcirkulationen.

  Härskarplanet: Uranus

  Färg: Turkos

  Kristall: Akvamarin

  Växt: Orkidé, peppar

  Tarotkort: Stjärnan

  Yrkesliv: Internet, data, flyg, forskning. Inom new ageområdet: det mesta som skapas av visioner.

  Nycklar: Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

  Lärdom: Att tro på sina visioner. Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg! Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

  Personlighet
  Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer.  Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå,. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det. Du är öppen, och  gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar. Du är ärlig, säger som det är och väntar dig att andra gör likadant så att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering och teorier det är verkligen din grej.

   

 • Gilla sidan på Facebook