• Horoskopet för Vågen 24/8-23/9

  Du kan uppleva att du står i vägskäl i livet och vet inte riktigt åt vilket håll du ska gå, kanske du kan vinna en del genom att stå kvar och vara i de upplevelser som sker automatiskt istället för att sträva efter utveckling, den lär nog komma än hur du gör.

  Du har möjlighet att ta tillvara på det som finns i ditt liv, gör det. Sök inte, fundera inte utan upplev, var i känslan för du har ju ändå ordning på det mesta i ditt liv. Utmana dig själv, vad klagar du över? Försök att se och uppleva allt det som faktiskt fungerar, allt det som är underbart.

  Du har många möjligheter bara du väljer att ta tag i dem istället för att begränsa dig av rädsla. För det är nu som du har allt på din sida, alla bitar kan falla på plats inom alla områden i livet. Du kan fungera bra med andra så länge du har läget under kontroll, vilket gör att du bör hålla dig till din gamla invanda bekantskapskrets och inte söka dig till nytt umgänge just nu. Ta tillvara på de vänner du har, försök att lära känna dem djupare, lyssna till vilka de egentligen är, vad har de för drömmar och vad de kan inspirera dig i?

  Du har inte riktigt tid att engagera dig i en relation men tar hand om det du har även om din inlevelseförmåga kunde ha varit lite mer dynamisk. Men du är i alla fall närvarande och ärlig i dina känslor men kanske med ett litet behov att få vara själv.

 • Vågens stjärntecken 23/9-21/10

  vagen.jpgTvetydig, balanserade och speglande.

  Element: Luft

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Njurarna

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa, blått, grönt

  Kristall: Safir

  Växt: Hortensia, ask, äppelträd

  Tarotkort: Måttligheten

  Yrkesliv: Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new ageområdet som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

  Nycklar:

  Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist...

  Lärdom: Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord… Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något. Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen. Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

  Personlighet
  Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör. Och skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha. Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag. Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt. Och du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

 • Gilla sidan på Facebook