• Horoskopet för Vågen 22/6-22/7

  En skön period. Du kan nu vila ut men samtidigt ändå ha koll på läget, finns mycket som du kan skapa både nytt och klart av allt det som nu är på gång. Det är en bra tid för ledighet och att lägga ner energin på det som är mer viktigt privat.

  Hem och relationer är det som kanske bör få sin tid nu, var lite ledig, satsa på dig själv och nöjen istället för att vara så seriös. Du har tid framöver att fortsätta med allt det som fungerar så bra, lite avkoppling gör dig säkert gott. Öva på att ta dagen som den kommer och att vara närvarande i den, perfekt tid för små dagliga utflykter och i det att fördjupa dig, kultivera dig lite i allt det som finns omkring dig.

  Ett bra sätt att finna mer inspiration och skapa mer kontakter. Du kan nu ta in mycket nytt, utveckla dig själv mentalt och även finna en djupare kärlek. Du har nu en trygg period i ditt liv, kärleken går sin gilla gång även om du har många fantasier och känner en stark längtan men mycket av det förverkligar du säkert i ditt liv.

  Du är stabil och säker på dina känslor och vågar bjuda mer på dig själv. Du ger dig mer tid till att fundera över ditt liv, vad du innerst inne längtar efter, kan dra dig lite undan emellanåt då det kan vara många funderingar som snurrar, du känner något helt annat än vad du brukar, skärper dina sinnen och är mer öppen, mer för att finna din livsvision, det som du innerst inne tror på.

 • Vågens stjärntecken 23/9-21/10

  vagen.jpgTvetydig, balanserade och speglande.

  Element: Luft

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Njurarna

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa, blått, grönt

  Kristall: Safir

  Växt: Hortensia, ask, äppelträd

  Tarotkort: Måttligheten

  Yrkesliv: Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new ageområdet som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

  Nycklar:

  Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist...

  Lärdom: Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord… Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något. Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen. Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

  Personlighet
  Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör. Och skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha. Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag. Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt. Och du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

 • Gilla sidan på Facebook