• Horoskopet för Vågen 21/1-18/2

  I denna period kan du uppleva dig stärkt att ta tag i mycket av det som bara blivit liggande, du känner mer inspiration och kraft. Du vet vad du kan och är på gång att visa det. Du är mer fokuserad, mer medveten och med en ökad självkännedom och mer insikt så förverkligar du en hel del under denna period som kan bli hektiskt men också definitivt utvecklande.

  Du kan nu bli säkrare på dig själv och allt det som du gör och vill göra. Du stannar upp och lyssnar på dig själv, behöver en tid av avvaktan och komma underfund med om det du längtar efter verkligen är i harmoni med dig själv och din vardag.

  Du är mer medveten och det är en bra tid för vidareutveckling eventuellt genom studier. Du kan söka förändringar för att utvecklas mer, speciellt inom arbete. Kanske du söker utbildning för arbetet eller mer privat, men du vill komma vidare. Förändra radikalt och det kanske är något som du ska tänka över mer än en gång, så du inte bara av rastlöshet förändrar. Utbilda dig gärna men avvakta om du kan med viktigare beslut, men tänk på att alltid lyssna till din känsla.

  Dina känslor utvecklas också nu, du blir mer fokuserad, mer djup och kommer till insikter om vad som är viktigt för dig att utveckla vidare både när det gäller en kärleksrelation men även när det gäller vänskapsrelationer. Låt kärleken ta sin tid, det ordnar sig när du är i bättre balans och harmoni och vet var du har din trygghet. Är du ensam så försök att ta det som en utveckling och se om du kan lära känna dig själv istället, du behöver tid att veta vad som är viktigt inifrån känslan och inte bara från logiken.

  Du kan vara lite svår att samtala med, lite för analyserande och går mer efter dina tankar än vad som är praktiskt. Men med tiden så kommer du att finna de svar du letar efter och även minnas och ta fram gammal erfarenhet. Du blir öppnare i dina känslor och vågar ge mer av dig själv och får mer tillbaka, från återhållsamhet till öppenhet. Du kan känna att du ger dig och går undan och gör nog det till ett större problem än vad det är.

  Viktigt är att du kanske inte analyserar kärleken utan ta den för givet. När det gäller det andliga så är det en bra period att öva tillit, bara följa med känslan och inte fundera eller göra saker större än vad de är.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Vågens stjärntecken 23/9-21/10

  vagen.jpg

  Tvetydig, balanserande o speglande.

  Element: Luft

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Njurarna

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa, blått, grönt

  Kristall: Safir

  Växt: Hortensia, ask, äppelträd

  Tarotkort: Måttligheten

  Yrkesliv: Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new ageområdet som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

  Nycklar:

  Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist...

  Lärdom: Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord… Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något. Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen. Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

  Personlighet
  Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör. Och skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha. Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag. Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt. Och du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.