• Horoskopet för Vågen 21/4-21/5

  Du kan ha lätt för att bli irriterad, du känner det som om alla stressar och alla vill nå nya mål medan du vill se till att det som påbörjats blir som du har tänkt dig. Du vet vilken ordning som passar dig och vad det kan bli av allt det som du redan är medverkande i. Lite jäktad emellanåt men samtidigt lär du dig att stanna upp och se saker ur andra synvinklar och utvecklar dig själv med mer insikter.

  Du vågar bryta mönster, ifrågasätta och prova på att utveckla det som redan finns innan du ger dig in i något nytt. Och du gör ditt bästa för att andra ska förstå vad du har för mål. Du kan få mer ansvar, en högre position och uppleva det gamla vanliga ur ett helt annat perspektiv. Du vill ha lite avstånd, helst inte folk inpå dig, gäller även partner och dina nära och kära. Du står i funderingar om vad som är viktigt för dig och tar seriöst på din egen utveckling och kan känna en rädsla för att bli styrd. Lite velig emellanåt men desto mer fokuserad och du vågar bryta mark där andra tvekar.

  Du söker förändringar, du vill ha mer ansvar, du vill ändra din situation att den följer den utveckling som du nu ser som den rätta vägen. Du kan provocera, stöka till det bara för att se vad som händer och om dina ramar håller måttet. Du pendlar mellan att vara romantisk till att följa passionens lust. Du försöker att stanna upp och ta kärleken på allvar men samtidigt känner du en stark längtan inom dig själv att bara följa din känsla och det kan leda till en och annan häftig upplevelse, så väl med en partner som du redan har eller genom att möta någon mycket speciell.

  Du söker och du ifrågasätter, vill verkligen att det som du ska engagera dig i ska vara på riktigt och att det ska finnas en logisk förklaring vilket kanske blir din utmaning under denna period, just att lära dig att man kanske inte måste ha förklaringar till allt, det fungerar ändå.

 • Vågens stjärntecken 23/9-21/10

  vagen.jpgTvetydig, balanserade och speglande.

  Element: Luft

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Njurarna

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa, blått, grönt

  Kristall: Safir

  Växt: Hortensia, ask, äppelträd

  Tarotkort: Måttligheten

  Yrkesliv: Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new ageområdet som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

  Nycklar:

  Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist...

  Lärdom: Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord… Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något. Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen. Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

  Personlighet
  Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör. Och skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha. Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag. Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt. Och du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

 • Gilla sidan på Facebook