• Horoskopet för Väduren 21/1-18/2

  I denna period finner du mer kraft att förverkliga lite nya idéer, du litar mer till nya möjligheter än logiken. Du vågar mer och skapar mer och har säkert en hel del att göra. Du kan ta tag i gamla drömmar och funderingar som du inte riktigt känt att du tidigare klarat av, nu har du nya sätt att se på det som ska göras.

  Du har fina möjligheter att utveckla dig själv, utbildningar och planering inför projekt kan ge dig mer fördelar och en helt annan säkerhet över dig själv och det du gör. Du verkar ha stöd i din planering av andra omkring dig och möter respekt och välvilja. Egentligen så kanske du inte får så mycket gjort, men tillräckligt för att du ska känna dig nöjd med din insats. Det sitter ju inte fast annars så detta är verkligen tiden till att förverkliga och göra det stort.

  Din kommunikation med andra kan vara rätt ensidig, du vet bäst och talar om hur allt fungerar och få har något att sätta emot. Du kanske borde tänka över om du har rätt i allt, eller kanske bara vara öppen för förslag utan att ta beslut på en gång. Du kan vara otroligt envis och ha svårt att se andras sidor av saken.

  När det gäller kärleken gäller lite grann samma sak där som med arbete, risken är att du ser det som ett projekt istället för en relation och tappar spänningen, inlevelsen. Istället letar du efter det som kan i dina ögon bli den perfekta relationen. Du kan känna dig lite låst och ha svårt att ge av dig själv, ha svårt att ge dig hän i upplevelsen och känner dig kanske lite hämmad av alla måsten och allt som du vill ska vara så perfekt att du glömmer bort vad du kände till en början. Viktigt är att du kopplar av med kärleken och bara låter den vara det den är utan att sätta någon extra press på det perfekta, slösa den energin på jobbet istället så slipper du bli irriterad på dig själv.

  Du kan uppleva att du vill mer och vet hur och i det så är du väldigt bestämd, du har en plan och det är nog endast du som kan fixa din planering och på ett väldigt professionellt sätt. Du kan uppleva trots din vilja att det är en evig kamp om att finna den rätta balansen. Du kan tvivla en del spirituellt, trivs bäst med att läsa och fundera än att engagera dig i några vidare insikter.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Väduren 21 Mars - 20 April

  vaduren.jpg

  Impulsiv, ansvarstagande och direkt

  Element: Eld

  Metall: Järn

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Huvudet

  Härskarplanet: Mars

  Färg: Röd

  Kristall: Diamant

  Växt: Kaprifol & Tistel

  Tarotkort: XVI Tornet.

  Yrkesliv: Pionjäryrken! I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new ageområdet som: NLP analytiker.

  Nycklar:
  Impulsiv, pionjärsanda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.

  Lärdom: Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition. Väduren är det första tecknet och det mest impulsiva, det som är otåligast och måste alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapi som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart! Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas. Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden.

  Personlighet
  Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta igång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade. Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det. Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.