• Horoskopet för Väduren 24/8-23/9

  Du kan nu passa på att ta det lugnt ett tag och försöka att inte vara rastlös och krävande i det mesta du gör. Du kan vara otålig och vill verkligen förverkliga både det ena och det andra, du tar plats och kräver respons på allt det som du vill agera i.

  Du söker uppmärksamhet och support mer än vad som kanske är nödvändigt bara för att du känner inom dig att det finns något mer, något under ytan som du inte kan kontrollera och som skapar en inre stress. Du bör försöka att varva ner och bara ta saker som de kommer för det är helt troligt att du kommer att få respons eftersom du tar plats.

  Du har nu möjligheter att gå djupare in i dig själv, lära känna nya aspekter av vad du innerst inne önskar. Du kan ha en inre längtan efter att få veta mer om allt, men kan fastna i principsaker bara för att du inte riktigt vågar gå utanför dina egna mallar.

  Du kan känna dig begränsad i din kontakt med andra om du inte har kontroll direkt över vad som är. Du kan söka mer fel och brister, ta fram din rädsla än att våga utveckla nya möten. Just nu kan kärleken tyvärr vara ett oroligt kapitel i ditt liv. Du har själv svårt att stanna upp och ge av dig själv och trivs inte heller med det gamla invanda, du kan ha svårt att ge en partner utrymme. Det kan också vara att du inte vet om du vill vara i en relation eller att du har möjlighet att välja men aldrig tar beslutet. En lättsam förvirring och med en stabil partner lägger sig nog allt till rätta så småningom

 • Väduren 21 Mars - 20 April

  vaduren.jpgImpulsiv, ansvarstagande och direkt

  Element: Eld

  Metall: Järn

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Huvudet

  Härskarplanet: Mars

  Färg: Röd

  Kristall: Diamant

  Växt: Kaprifol & Tistel

  Tarotkort: XVI Tornet.

  Yrkesliv: Pionjäryrken! I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new ageområdet som: NLP analytiker.

  Nycklar:
  Impulsiv, pionjärsanda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.

  Lärdom: Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition. Väduren är det första tecknet och det mest impulsiva, det som är otåligast och måste alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapi som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart! Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas. Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden.

  Personlighet
  Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta igång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade. Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det. Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

   

 • Gilla sidan på Facebook