• Horoskopet för Väduren 21/4-21/5

  Du har nog en intensiv månad framför dig. Omstrukturering på många plan och en helt annan medvetenhet om dig själv, dina känslor och vad du vill uppleva. Du kan bli helt fixerad vid att ordna upp ditt liv, rensa ut, förändra och skapa det som känns allra bäst för dig. Du är mer medveten om vad som är ditt mål och hur du på bästa sätt kan nå det.

  Du öppnar upp dig mer, visar vad du känner och vad du längtar efter och det är inom de flesta områdena i ditt liv. Du uttrycker dig tydligare, kanske mer genomtänkt och kan ändå ändra dig allt eftersom saker förändras i ditt liv, lite velig kanske andra kan tycka medan du upplever världens förbättring av dig själv som person. Du blir mer närvarande i dina känslor, mer konkret och lyssnar till vad du själv längtar efter.

  Du skapar själv dina förutsättningar genom att våga förändra och förverkliga det som är viktigt för dig. Du skapar en utveckling genom kommunikation och din längtan efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig själv.

  Du kan känna en stark längtan efter att vara i den perfekta relationen och kan glömma bort att kanske även en partner har krav på dig. Det är många känslor som du nu har behov av att ventilera och förstå och en inre övertygelse om att det är nu det gäller. Förvilla inte dig själv bara, ta det lite lugnt till dess du återfått balansen i dig själv.

  Du söker nu utveckling på alla plan, du vill gärna vara en hel människa och kan påbörja diverse personliga men även andliga utvecklingar. Det gäller bara att avsluta dem också eller skapa en grund att stå på, inte bara prova på och tro att det räcker.

 • Väduren 21 Mars - 20 April

  vaduren.jpgImpulsiv, ansvarstagande och direkt

  Element: Eld

  Metall: Järn

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Huvudet

  Härskarplanet: Mars

  Färg: Röd

  Kristall: Diamant

  Växt: Kaprifol & Tistel

  Tarotkort: XVI Tornet.

  Yrkesliv: Pionjäryrken! I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new ageområdet som: NLP analytiker.

  Nycklar:
  Impulsiv, pionjärsanda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.

  Lärdom: Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition. Väduren är det första tecknet och det mest impulsiva, det som är otåligast och måste alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapi som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart! Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas. Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden.

  Personlighet
  Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta igång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade. Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det. Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

   

 • Gilla sidan på Facebook