• Horoskopet för Väduren 22/6-22/7

  Du kan nu tycka att det är en seg period, inte så mycket som händer som tilltalar dig utan du kan känna dig smått frustrerad över allt som verkar stå stilla. Det bästa du kan göra nu är att varva ner och försöka ta semester ifrån allt som du vill göra, och istället finna inspiration tills du känner att energin och lusten är i harmoni med det som sker omkring dig.

  Du kan ha en trevlig romantisk period om du bara väljer att uppleva allt det som faktiskt finns omkring dig. Tids nog så har du fart och fläkt i ditt liv igen. En bra period att ta det lite lugnar och bara följa med och kanske du kan finna inspiration i att planera fester under sommaren, lite annorlunda med olika motiv och händelser. Du har trots allt charmen med dig nu och många kan fascineras av din rastlöshet.

  Du uttrycker dina känslor väl men ändå kanske lite svävande och har nog lättare att drömma om kärleken än att förverkliga den och när du förverkligar den så kan det uppstå problem eftersom du uttrycker din längtan kanske kraftfullare än väntat, om du istället försöker att gå halva vägen och vänta in så kan du uppleva många hisnande höjder.

  Du kan känna dig mer logisk och ha många funderingar på vad som känns rätt för dig nu, vad du tror på och vad som är möjligt, det i sin tur gör att du söker lite mer, undersöker, utvärderar men kanske inte ger det andliga så mycket tid utan försöker mer finna en ordning i vardagen.

 • Väduren 21 Mars - 20 April

  vaduren.jpgImpulsiv, ansvarstagande och direkt

  Element: Eld

  Metall: Järn

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Huvudet

  Härskarplanet: Mars

  Färg: Röd

  Kristall: Diamant

  Växt: Kaprifol & Tistel

  Tarotkort: XVI Tornet.

  Yrkesliv: Pionjäryrken! I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new ageområdet som: NLP analytiker.

  Nycklar:
  Impulsiv, pionjärsanda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.

  Lärdom: Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition. Väduren är det första tecknet och det mest impulsiva, det som är otåligast och måste alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapi som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart! Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas. Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden.

  Personlighet
  Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta igång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade. Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det. Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

   

 • Gilla sidan på Facebook