• Horoskopet för Tvillingen 21/4-21/5

  Du verkar vara på språng i det mesta du gör. Nyfiken kanske? Du har med dig energi och kraft, motivation till att förverkliga det du drömmer om, men se upp att det inte bara blir drömmar. Du kanske säger mer än vad du menar men din intention är god i alla fall. Du gillar att testa nya idéer och se om de fungerar och kan säkert vara lite enerverande för en del.

  Du kan ha lite svårt att lyssna på dina känslor, lite lätt förvirrad över vad du egentligen känner och tycker. Du kan drabbas av både ytliga vårkänslor likväl som saknad och eftertanke till vad du egentligen vill att kärleken ska vara. Rastlös är du säkert, krävande och lite omständlig, svårt att stanna upp och reflektera över vad som är viktigt, men behöver du göra det? Kanske det är att du bara ska dagen som den kommer och inte analysera sönder allt och försöka att få det bättre. Kanske allt kan vara okej för en stund, i alla fall under denna månad.

  Du vill mycket, vågar dig på nya saker utan att tänka efter, det är förändringen, utvecklingen som du vill åt. Du bör inte byta jobb hur som helst utan ägna dig åt lite eftertanke, är verkligen gräset grönare på andra sidan? Men en bra tid till att hänga med i det som sker och ta in information och lära in, ta in kunskap. Är det att vårkänslorna sätter griller i ditt huvud, du kan känna dig lite splittrad, ha ett ytligt intresse av flera och samtidigt längta efter den stora kärleken och det är en månad där kärleken kan vända upp och ner på ditt liv och du hamnar i en valsituation.

  Telepati kanske är det som du ska intressera dig för nu, allt som har med andlig kommunikation att göra, du verkar snabbt ta in och förstå vad andra upplever och kanske inte förmedlar utåt. En bra tid för att gå ini dig själv och lyssna till dina funderingar.

 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpgDubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv: Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar:

  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom: Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet:

  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

   

 • Gilla sidan på Facebook