• Horoskopet för Tvillingen 22/6-22/7

  En spännande månad, kan vara upp och ner. Du kan testa dina egna gränser men likväl känna en rädsla för det som du inte kan kontrollera och värst är det när det gäller allt som har med känslor att göra, många funderingar, stark längtan och förvirring. Men om du bara stannar upp i dig själv så vet du vad som gäller.

  Du kan få mer energi till att planera din framtid, många vändningar som ger dig inspiration och nya möjligheter, en bra tid att hålla både ögon och öron öppna för det som du i vanliga fall kanske missar eller undviker. Du är trevlig men rastlös, sökande men lat, förvirrad men samtidigt så fokuserad på vad du vill att du kan förvirra dig själv med all din längtan efter upplevelser.

  Du är mer i kontakt med dina känslor, har en massa funderingar om alla känslor som bubblar upp, så väl positiva där du känner en inre längtan av att utveckla mer av dem som de negativa där du ser sidor hos dig själv och andra som du inte riktigt vet hur du ska hantera.

  Du kan tycka att du inte känner igen dig själv och dina ageranden, kan ha svårt att lyssna till din intuition eftersom du vill så väldigt mycket, få svar på allt på en och samma gång utan att det ska kosta något av dina energier, ingen bra period att söka utveckling via andra, koppla bara av.

 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpgDubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv: Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar:

  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom: Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet:

  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

   

 • Gilla sidan på Facebook