• Horoskopet för Tvillingen 21/1-18/2

  I denna period kan du uppleva att du kan tänka klarare, skapa en bättre struktur över vad som du vill utveckla. Allt som har med att läsa, skriva och skapa kan ge dig nya insikter. Du kan nu nå fram till andra med vad du vill och få dem att förstå vad du menar.

  Du känner dig mer öppen och alert på det mesta och har extra kraft till att agera, ta tag i allt du skjutit upp, bra tid att rensa och skapa balans, du har mer förmåga att analysera ut vad som är det viktigaste för dig att agera i. Du har nu förmågan att utveckla dina idéer vidare och skapa nya kontakter på de mest oväntade ställen.

  Du får nya idéer, vågar lite på din intuition och kan vara lite allvarligare samtidigt som du vet med dig att du finner de svar som du söker efter. Du uppmärksammar mer av din egen kraft och din längtan, tar mer hänsyn till vad som är viktigt för dig i din utveckling och är nu laddad mer kraft.

  Du visar dina känslor tydligare på gott och ont, du kan vara väldigt sårbar och även väldigt hård i ditt sätt att vara. En partner kan få se sidor som du inte visat tidigare eller kanske inte ens velat erkänna för dig själv. Det är sidor som både kan vara negativa men också nya sidor som du utvecklar utifrån dina insikter som gör dig till en helare person, där du står för dina känslor och dina upplevelser.

  Du kan både var komplicerad men samtidigt så enkel. Du tar på dig mer ansvar men mest för dig själv. Du kan känna det som att du måste gå djupare in i dig själv, fundera och söka en inre sanning och kan för din omgivning vara lite svår att nå och istället för att öppna upp utvecklingen så kan du försöka att styra kommunikationen till något som passar dina syften, du kan vara rädd att tappa kontrollen och någon fasad som du har byggt upp.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpg

  Dubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv: Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar:

  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom: Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet:

  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?