• Horoskopet för Tvillingen 24/8-23/9

  Du kan nu vara i en fas i livet där du stannar upp och tänker efter, kanske lite väl för mycket, som om allt i livet hängde på sekunder. Du kan ha många funderingar om dig själv, ditt sätt att leva och vad du vill skapa i ditt liv.

  Det är en period av fördjupning och förändring, insikter som får dig att tänka till lite extra och skapa en stabilare grund i ditt liv. Du vill mycket och kan mycket, men kan också tvivla på din förmåga och har allt för lätt att ta till dig kritik ifrån omgivningen, försök att stå för dina värderingar och de som du inte kan stå för, ändra dem. Viktigt är att du nu finner din egen sanning och lever i den.

  Du kan vara social när du vill eller måste men annars är detta en period för introspektion och där du bör ge dig själv tid att lära känna dig själv, stanna upp, reflektera, tänka till och finna dina värderingar i allt det som du gör. Du kan vara mer känslig och ta åt dig av andra och känna dig lite trängd så länge som du inte stannat upp med dig själv.  Du kan möta nya upplevelser som får dig att tänka till lite extra, en bra tid att vara kritisk och syna nya områden i sömmarna för att se om du finner någon bekräftelse på en inre sanning.

  Du är i starka känslor som kan vara lite motsägelsefulla. Det kan finnas en hel del längtan, starka känslor som också kan få dig att tappa kontrollen och göra lite uppror. Du försöker att ge mer av dig själv men kan också slå bakut när du inte känner dig säker. Hur du än vänder och vrider på det är det en intensiv period.

 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpgDubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv: Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar:

  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom: Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet:

  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

   

 • Gilla sidan på Facebook