• Tarot distanskurs presentation

 • Ylva Trollstiernas distanskurs i Tarot

  tarotstartpaket.jpg

 • Take Action Right On Time

  Take Action Right On Time 
  Detta är ord ifrån TAROT som jag lever efter, agera nu.
  Inget i livet är en slump utan en perfekt synkronisering.
  Kanske, eller troligen, eftersom du läser detta så är denna kurs något för dig.

  Agera nu och sedan tar du allt i din takt. lyssna, läs, se, fråga och agera för att utveckla mer av dig själv.
  Att tolka Tarot är inte bara att spå utan att växa genom personlig utveckling. 

  Nu kan du läsa vidare och ta del av allt det som jag erbjuder i denna kurs.

 • Hur enkelt som helst

  Hoppas jag att det är att lära sig Tarot via min distanskurs.

  Du blir medlem på sidan (ingår i kurspriset om du inte redan är medlem och har bättre pris).

  Du får sedan tillgång till en sida för kursen "Tarot distans" där allt material finns.
  Alla lektionerna med text och ljudfiler. Frågor och svar. Uppgifter. Webinars, då även en inspelning på ca 12 timmar ifrån webinar där jag går igenom alla korten. Tips på kortlekar. 

  Du kontaktar mig vid eventuella frågor och funderingar som kan uppstå om du inte vill ta dem över ett webinar.

  De webinar som är kan du sedan alltid se i efterhand om du missat dem eller vill repetera. 

  Kursen är logisk och jag är metodisk, så det handlar om att du lär dig grunden om varje Tarotkort. Se det som om du skulle lära dig ett nytt språk, tänk dig japanska, ändå skillnaden är att tecknen redan är nedritade på varje kort, sedan är det bara för dig att förstå både enskilda kort men även tillsammans. 


  Dessutom är sidan ock kurssidan anpassad även för mobil och surfplatta vilket gör att du kan studera Tarot när som det passar dig, inte bara om du sitter framför en dator.

 • Vilken Tarotlek?

  Du använder naturligtvis den kortlek om du trivs med, den som tilltalar dig. Min kurs är för alla Tarotlekar. Min egen Prisma Tarotlek ingår i kursen och den kan du läsa mer om under fliken "Prisma Tarot".

  OBS! Det finns kortlekar som heter Tarot, som Oshos, men inte är en Tarotkortlek, i alla fall inte uppbyggd på det system som en Tarotkortlek är uppbyggd på. Fyra sviter med 14 kort, Ess-10, Page, Knekt, Dam, Kung samt 22 kort som kallas stora Arkanan.

  Välj en lek som passar dig, motivet, de bilder som tilltalar dig. 

 • Tarotkurspresentation

 • Tarot distanskurs


  ylvafbtarot.jpgOm 78 dagar (ett kort om dagen) så kan du enkelt förstå och tolka Tarotkorten om du börjar nu, men...

  Fördelen med en distanskurs i din egen takt är att jag också kan förändra den, fast läs förbättra och du fortsätter att ta det i din takt. Men just nu så skulle jag önska att du la ner ca en halvtimme om dagen i 78 dagar framöver. Och det för att verkligen få inspiration och använda korten. För det kanske är så att du bläddrar lite i dem, lägger något kort ibland men inte tar dig tid till att se både varje liten symbol och detalj samt helheten av det. 

  Du har dessutom min Tarotblogg där jag lägger upp inlägg regelbundet.
  För att inte tala om alla webinars som är ca 1-2 ggr i veckan. Och alla ligger uppe sedan så du kan se dem om och om igen.

  I kursen ingår även ljudfiler och powerpoint till en webinarkurs på ca 12 timmar, allt i från grunden som om du skulle ha suttit hemma hos mig.

  Varför ska du lära dig Tarot?
  Varför läser du denna text? ;) Visar att du har något intresse och ta tag i det nu, för om 78 dagar så kan du läsa korten utan några texter och du kanske till och med sitter där med din egen lek :)

  På kurssidan finns alla texter i lektioner med PDF, ca 420 PDF-filer på 2- 6 sidor vadera och de finns även i ljudfiler.

  Du får också hem i posten min bok Tarot, korten på bordet och min Prisma Tarotlek. Och på sidan kommer du även att finna boken i ljudfil. 


  Denna kurs är för dig som vill bemästra korten, kunna lägga en stjärna och läsa ut den. Men också få gedigen kunskap om korten. Kursen är mäktig säger mina kursare, mycket material, till varje kort som lektionerna bygger på har ca 4-8 sidor av material, dels grund, lite fundering och attraktionens lag, Du finner även extra uppgifter och olika stjärnor som du kan lägga. Du ska även under kursens gång få mer baskunskap om varje kort, förstå varför just det kortet finns i leken och vad det visar på. Du ska enkelt kunna lägga en stjärna och tolka den utan att läsa innantill. En sak är klart du kan definitivt Tarot efter att ha slutfört kursen och kommer inte att sitta hemma med en massa frågor utan svar, utan du mailar mig eller går in på kurssidan om du har någon fundering. Tarotkort har funnits med mig sedan 1974, innan dess var det spelkort. Min första lek var en Rider Waite, men mina kurser är uppbyggda till de Tarotlekar som har 78 kort. Jag har jobbat heltid med Tarot sedan 1989. Och till idag har jag skapat 16 böcker i ämnet samt tre lekar och håller på med den fjärde.

  Funderingar? Maila mig sedan till ylva@tarotakademin.se

 • Vill du veta mer om Tarot?

  Om du klickar här på min sida Tarot, kommer du till en startsida där det finns länkar till olika sidor även med videos till korten.
  Du kan också "dra" ett kort genom att klicka på mina visdomskort som ligger uppe på den sidan.

 • Webinar - Dagens stjärna

 • Prisma Tarot webinar

 • Webinars

  Dessa webinar finns inne på kurssidan.
  160821 Fyra första korten

  160825 Repetition
  160828 Påven till Lyckohjulet
  160904 Dagens stjärna
  160925 Prisma Tarot + Rider Waite
  161002 (ny hemsida) Frågor till korten
  161013 Ja och Nejstjärna
  161023 Frågor och svar
  161127 Tarotlekar
  161208 Tuffa kort
  170108 Årsläxa Tarot
  170119 Tarothoroskop
  170209 Tarot klara svar
  170219 Tarot frågor
  170312 Keltiska Korset
  170330 Tarot tre kort svar
  170521 Tarot pager och knektar
  Tarot Horoskopstjärnan
  Tarot webinar (offentligt)

 • Certifiering?

  Vid intresse kan du ta certifiering efter kursen, intyg ingår i kursen men cert. visar på att du kan din sak och att du får använda material som jag ger tillåtelse till om du vill ha egen kurs. Cert, visar också att du tar ansvar för din roll som Tarottydare, du har tystnadsplikt, berättar inte död och är fri från alkohol och droger när du gör en tolkning. Du får dessutom tips av mig hur du kan göra inspelningar när du gör tolkningar till andra. Certifiering kostar 900:-.