• Horoskopet för Stenbocken 24/8-23/9

  Du har läget under kontroll, gör det som är viktigt för dig och annars tar du det lugnt, tar allt i din egen takt. Du verkar ha fått en bra ordning och kontroll över ditt liv och utifrån det agerar du självsäkert och medvetet.

  Du trivs med det mesta och det flyter på, antagligen finner du nya möjligheter och bara råkar vara vid rätt ställe vid rätt tidpunkt. Du är noggrann, lite petig men med all rätt för du har säkert läget under kontroll, ansvar är något som tilltalar dig nu och att få ordna upp saker och ting. Du skapar en balans och ser till de små detaljerna som kanske andra missar.

  Du är mer självsäker och trygg i din egen roll väl medveten om vad du kan ordna. Du kan komma väl överens även med nya bekantskaper nu, du flyter in i vilket umgänge som helst, tar allt som det kommer och med en positiv attityd, kanske för att du känner dig säkrare med dig själv än tidigare.

  Du verkar vara i en period av utvärderingar, där du ger dig tid att reflektera över vad du vill när det gäller kärleken. Du vill vara i centrum, du vill få uppmärksamhet och att vara älskad och är inte på humör att vara något i andra hand, ställer mer krav men du ger också mer. Du kan gå in i en period av passion och en djupare utveckling av en relation som kommer närmare dig i känslan.

 • Stenbocken 22 December - 20 Januari

  stenbocken.jpgKarriärklättrande och ordningsam.

  Element: Jord

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Skelett, knän, hud

  Härskarplanet: Saturnus

  Färg: Mörka färger, svart

  Kristall: Bergskristall

  Växt: Viol, murgröna

  Tarotkort: Djävulen

  Yrkesliv: Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new ageområdet: Psykoterapeut.

  Nycklar: Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

  Lärdom: Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll. Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera. I kärleken så vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

  Personlighet
  Du är målinriktad, och  envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det  stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är. Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt. Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

   

 • Gilla sidan på Facebook