• Horoskopet för Stenbocken 21/4-21/5

  Du har en lugn månad framför dig även om du kan känna dig laddad till att agera och kan ha höga krav på vad som ska ske. Du skapar en bra struktur, tar en sak i taget och kan ha lätt under denna månad att sätta igång andra, fördelar dina uppgifter på det sätt som passar dig bäst att allt som du har planerat blir gjort.

  Du kan vara en drivande kraft i mycket och flexibel till att skapa förändringar. Du tar dig kanske inte mycket tid när det gäller kärleken utan ägnar dig mer åt lära känna dig själv bättre. Du kan vara rastlös i dina känslor och ha svårt att stanna upp och se andra för vad de är.

  Du kan också känna dig lite trängd i sociala sällskap, du kan uppleva krav som kanske inte ens finns där eller är det helt enkelt att dina nära och kära kräver mer än vad du tycker att du kan ge. Du behöver stanna upp och känna gemenskap och slappna av lite för att öppna dig för nya områden i livet.

  Du är effektiv och gör nog mer än vad som ska göras, kan vara i en period av energi till att rensa ut och sortera för att ta in nya områden i ditt liv framöver. Du kan känna dig lite jäktad men samtidigt engagerad och motiverad till att skapa en bättre grund. Kärleken finns där och du kanske skulle se den lite mer, annat verkar ta upp din tid och du kan glömma bort att ge av dig själv. Ingen bra tid att ställa krav utan du mår nog bättre av att bara ta en dag i taget och ge av de känslor du har.

  Om du är fri kan du gå in i en relation nu och annars stärka band genom gemensamma mål. Du kommer säkert in på ett nytt område nu, får tillbaka intresse och vet med dig vad du har för kvalitéer för att lyckas finna och ta fram dina egna gåvor.

  Du ökar din mediala förmåga och har all möjlighet att lyssna och vägledas av din intuition.

 • Stenbocken 22 December - 20 Januari

  stenbocken.jpgKarriärklättrande och ordningsam.

  Element: Jord

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Skelett, knän, hud

  Härskarplanet: Saturnus

  Färg: Mörka färger, svart

  Kristall: Bergskristall

  Växt: Viol, murgröna

  Tarotkort: Djävulen

  Yrkesliv: Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new ageområdet: Psykoterapeut.

  Nycklar: Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

  Lärdom: Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll. Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera. I kärleken så vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

  Personlighet
  Du är målinriktad, och  envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det  stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är. Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt. Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

   

 • Gilla sidan på Facebook