• Horoskopet för Stenbocken 22/6-22/7

  Du har läget under kontroll, det vill säga, du prioriterar din tid, är noga med att få stunder över till det som tilltalar dig och kan ta de stunderna med gott samvete. Du verkar vara i en fin utvecklande period där du vet vad du gör och har en bra planering.

  Du tar dina stunder men är ordningsam och har allt under en perfekt planering. Du kan ändå vara mer spontan än vanligt och emellanåt lite lat, eller snarare så att du tar dina stunder för att hämta kraft.

  Du kan må gott av sällskap och det är en bra period för alla grillfester du kan tänka dig. Mingla, umgås och ta in nya idéer för att skapa bättre möjligheter med ny erfarenhet de stunder du inte kan hålla dig från att strukturera upp det som du anser vara viktigt.

  Du kan också drabbas av att vilja rensa ut och det kan vara en bra tid att vända upp och ner på ditt hem och sortera ut vad som är viktigt för dig att ha kvar. Du kan dra dig undan lite, har egna funderingar och många känslor som du är i. Du kanske inte alltid förstår dig på dig själv och dina inre upplevelser och kan bli stressad när verkligheten inte motsvarar dina inre drömmar, trots det så kan du nu utveckla en starkare och djupare relation där du ger mer av dig själv.

  Du kan ha många funderingar om vem du är och vad dina mål är, söker mer gränser genom andligt tänkande men kanske inte ger dig den tid som skulle behövas för att få alla svar som du söker, men en utveckling med dig själv sker som leder till att du lyssnar mer på din känsla.

 • Stenbocken 22 December - 20 Januari

  stenbocken.jpgKarriärklättrande och ordningsam.

  Element: Jord

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Skelett, knän, hud

  Härskarplanet: Saturnus

  Färg: Mörka färger, svart

  Kristall: Bergskristall

  Växt: Viol, murgröna

  Tarotkort: Djävulen

  Yrkesliv: Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new ageområdet: Psykoterapeut.

  Nycklar: Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

  Lärdom: Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll. Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera. I kärleken så vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

  Personlighet
  Du är målinriktad, och  envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det  stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är. Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt. Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

   

 • Gilla sidan på Facebook