• Horoskopet för Stenbocken 21/1 -18/2

  I denna period kan du finna en del både gamla och nya svar på det som intresserar dig, det är en bra tid för utbildning och kurser. Allt med utveckling ger dig nya infallsvinklar och ett nytt sätt att agera som ger dig mer struktur i längden. Du kan knyta nya kontakter på andra områden som du kan få nytta av sedan, en bra period att vara öppen och hänga med på det som erbjuds. Ta tillfället i akt och ta in, ventilera och fundera på vilket sätt du kan förnya dig själv och dina göromål.

  Du har en bra planering med dig och vågar ta in nya aspekter, ser till din egen utveckling och är mer driftig och modig och i det även mer impulsiv. Du ser saker och ting ur lite andra perspektiv, ändrar en del aspekter så att du kan känna mer frihet men även mer struktur. Du tar kontroll över din situation och vill verkligen utvecklas och både jobba hårdare samtidigt som du kanske önskar mer ledighet. Men på något sätt så verkar du lyckas att kombinera detta till en helhet. Kanske helt enkelt för att du skapar mer struktur istället för att förändra.

  Du skapar en bättre inre balans, blir mer medveten om vad du känner och vad som är viktigt för dig i din egen utveckling. Du kan känna dig mer organiserad och att du äntligen får den kontroll som du önskar för att utveckla dig vidare Du tar in kunskap enkelt och har lätt för att bygga en struktur som passar dig och det som du vill utveckla. Du är säkrare, tydligare och får bättre respons på det du uttrycker.

  Du kan vara lite splittrad när det gäller kärleken, en del av dig vill helst slippa engagera dig inte av brist på känslor snarare av rädsla att det ska bli allvarligare än vad du klarar av. Medan en del av dig verkligen är mogen att gå vidare med kärleken och bygga en tryggare relation. Du kan tycka att det är för mycket krav på dig och vill helst dra dig undan. Om du nu går undan gör det med en bok, lägg dig och läs och dröm dig bort, släpp tankarna och låt fantasin svepa iväg med dig. Du behöver lyssna mer på din intuition men det kan vara svårt i denna period så låt det bara vara.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Stenbocken 22 December - 20 Januari

  stenbocken.jpg

  Karriärklättrande och ordningsam.

  Element: Jord

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Skelett, knän, hud

  Härskarplanet: Saturnus

  Färg: Mörka färger, svart

  Kristall: Bergskristall

  Växt: Viol, murgröna

  Tarotkort: Djävulen

  Yrkesliv: Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new ageområdet: Psykoterapeut.

  Nycklar: Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

  Lärdom: Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll. Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera. I kärleken så vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

  Personlighet
  Du är målinriktad, och  envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det  stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är. Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt. Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.