• Presentation

 • Spin distanskurs

  Se detta som en självstudiekurs med support av mig, Ylva där varje del bör ta sin tid och är uppbyggd i ett system för att du ska få till dig den allra bästa grunden i allt detta.

  Det finns en logik i var och en av de alla delarna (10 st + då del 1 är uppdelad i separata för tidigare liv och aura) och du kan ta dem i vilken ordning som du önskar, hoppa hit och dit efter dina egna processer och intressen.

  Denna kurs har i stort sett allt som är inom andlig personlig utveckling och då först med betoning av din egen, med teori och praktik utvecklar du dig själv och kan sedan supporta andra inom det område som önskas.

  Tarot samt aura och färger är mina stora intressen och de områden där jag har min allra största kunskap, men det finns otaliga tekniker och metoder att utvecklas spirituellt. Under hela mitt liv har jag engagerat mig i de flesta ämnen och även skrivit om dem. I denna distanskurs som till större delen är en självstudiekurs så finner du texter och uppgifter inom flera områden. Ämnen som jag tar upp är bland annat:

  Tidigare liv, astrologi (med din stjärnkarta och mina astrobrev), numerologi, symboler och drömmar med symboltolkning, auran med brev, karma och attraktionens lag, affirmationer, framtidsbrev och visionboard, medialitet, själens blueprint, Time Lines, Mönster, begränsningar och möjligheter, själ(v)smedvetande, integritet, stress och harmoni, skuggsida, element, psykometri, energiformer, vägledare (guider), andar och spöken, speglingar och insikter med mera.

  Tips om olika tekniker som:
  A Course In Miracles, Samtal med Gud, Sedona, Healing, NLP, Voice dialog, frigörande andning, The journey

  Till varje del finns även bok och filmtips samt länkar vidare på flera metoder.

  Detta är kursen som aldrig blir klar, utan eftersom andlig utveckling pågår hela tiden så tillkommer hela tiden nya texter. Visionen är att du ska finna det du söker av andliga funderingar, tekniker, metoder och använda det som är bäst för dig.

 • Spirituell Inspiration

  spinbild.jpg

 • Kommentarer från kursare t.o.m 2016

  "Vänta dig det oväntade! Man inte ska ha förutfattade meningar för det blir inte som man tror".
  /A


  " När du läste upp reflektionen så kände jag inte igen mig i detta. Så du ska veta vad mycket det hänt mig under dessa veckor" Vill bara säga tack för denna gången , kursen har varit helmysig som jag skrev i förrra veckan,jag har fått så mycket att jobba med så ojojoj, det har varit ett kul sätt att jobba på och ditt arbete du lagt ner har varit helt fantastiskt.
  /M


  " Ja, då har de här nio veckorna gått. Först när jag tänkte det så tänkte jag att det inte hänt så mycket men sen så insåg jag att massor har hänt. Kursen, som sagt den har gett mig mycket. Ibland har jag undrat vad du menat med vissa saker men då har jag väntat nån dag och tagit det igen och förstått. Du har utmanat mig ibland men annars vore det ingen bra kurs. Jag har sett fram mot varje veckas mail från dig för att få ta till mig och praktisera. Jättebra övningar och du bjuder verkligen på dig själv. Ångrar inte en sekund att jag gick kursen och jag kan varmt rekommendera den. Men tror man att genom att anmäla sig till den och bara lyssna av den så förändras mitt liv så tror man nog lite fel. Du ger ju verktygen men jobbet måste man göra själv. Man kan leda en häst till vattnet men inte tvinga den att dricka. Du har lett mig till vattnet sen är det upp till mig..." /E


  Jag tycker din kurs är otroligt bra!!! Jag får massor med inspiration och massor med igenkännande och förklaringar! Jag har inte gjort alla övningar men det kommer :-). Allt finns sparat och texterna har jag skrivit ut. De sitter jag och läser och kommer att läsa många gånger!! Jag blir så entusiastisk emellanåt och har säker plågat några med mina upplevelser av dina texter :-))). Denna kurs kommer inte att ta slut bara för att det är sista söndagen nästa söndag...utan den kommer att leva kvar och efterhand kommer allt att tränga in ännu mer!!!
  /Susi


  "Den fick mig att våga utmana mig själv. Den fick mig att sätta ord på tankar och känslor./M"


  "Mycket har hänt mig i alla fall: Har sagt upp min fasta tjänst = "hoppar" ut i vida världen. Jag vet att denna kurs har hjälpt mig med detta "tunga" men rätta beslut - är helt övertygad av det =TACK YLVA. Så det säger jag att det har skett en mycket stor utveckling i mitt liv!!! Det har "poppat" upp tankar på sådant jag upplevt... ja jag har tänkt/undrat varför de kommit upp nu... ja jag följer flodet i rätt riktning!!! Kursen i helhet har vart mycket bra, roligt att höra din röst och jag KAN riktigt se dig när du berättar olika saker... /C

 • Just nu :)

  livetperfekt.jpg

 • Kommentarer från deltagare 2017

  Oj vilket material. Det är så mycket. Det hade jag inte förväntat mig när jag blev medlem, jag ville ha dina böcker i PDF och så kom det med en kurs med mycket material. Jag har bara hunnit till del 2 även om jag tittat på den andra delarna. Bra att det även är ljudfiler.  Ser fram emot att ta del för del i min egen takt. Tack Ylva för en fantastisk grund i så många ämnen. / Lena M.


  Du frågade om jag kunde ge ett omdöme på kursen och jag svarade ja men hur ska jag förklara en kurs som har allt? Du går igen tidigare liv, chakras, andar och annat som är mitt intresse där jag får tips på hur jag ska utvecklas. Men det finns så mycket mer också, faktiskt även saker som jag inte ens tänkt på eller haft ett intresse för. Vi får väl se vad jag tar tag i framöver, just nu så nöjd med det jag fått till mig i de ämnen som intresserar mig.  Det finns så mycket av andliga saker än vad jag ens tänkt på. Gillar dina filmtips, de ger en annan dimension åt ämnet. /A-K


  När jag tänker på att allt detta finns för mig att gå igenom och vilken tid det kommer att ta så funderar jag på hur mycket tid du har lagt ner på att få ihop allt. gillar att du säger att kursen aldrig tar slut. Känns skönt att ha en sida att återgå till i alla funderingar som jag har och får. Jag har inte sett energier så som du beskriver dem, det har öppnat sig nya andliga vyer. Tack. <3 <3 <3 Karin