• Horoskopet för Skytten 22/6-22/7

  Du kan vara rastlös, ha så många idéer och så mycket som du vill göra och samtidigt vara lite bekväm. Risken är att du fastnar i stunden och i allt det som finns att uppleva omkring dig att lite blir gjort av det som kanske du borde prioritera.

  Du kan nu ha en fin tid när det gäller umgänge och romantik, starka känslor som fördjupas och du vågar visa mer av dig själv, släpper lite på den yttre fasaden, vågar tappa kontrollen och ge dig hän, vilket kan ge många oväntade men härliga upplevelser.

  Är du singel så är det mycket möjligt att du ramlar in i en relation på allvar, men kan lika gärna flyga som ett bi från blomma till blomma bara för att du är så i inlevelsen. Fasta relationer kan fördjupas och påverka dig starkare än beräknat. Det är en fin period för umgänge men som sagt glöm inte vardagen.

  Du är nu mer säker på dina känslor, vågar bjuda mer på dig själv, tar ansvar för det du känner och hur du agerar, kan bli lite djupare och söka starkare band. Du ser kärleken som något mer seriöst och gör en hel del för att förverkliga dina drömmar.

  Du kan känna dig lite obekväm, du har en stark intuition men lyssnar inte om det inte passar ihop med din känsla och det som ger dig en kick för stunden, du kan ha djupare stunder där du kan intressera dig för dina mönster och kanske i tidigare liv men i övrigt så är det din fantasi som är det som präglar dig mest.

 • Skytten 23 November - 21 December

  Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teater fantastskytten.jpg.

  Element: Eld

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Höfterna, levern.

  Härskarplanet: Jupiter

  Färg: Violett

  Kristall: Topas

  Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel

  Tarotkort: Rättvisan

  Yrkesliv: Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new ageområdet: Spådomskonst, shamanism.'

  Nycklar: Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.

  Lärdom: Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.

  Personlighet
  Som person är du filosofisk och  allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

 • Gilla sidan på Facebook