• Horoskopet för Skytten 24/8-23/9

  Du kan nu vara mer engagerad än vanligt i det mesta, det är som om du måste ha full kontroll, du måste bara veta, du måste utveckla och finna egna svar och vägar i det som intresserar dig. Du är beredd att ta mer ansvar bara du kan känna att du är på rätt väg. Du organiserar och sorterar ut det som du vet kan ge dig det som du behöver för att nå din utveckling och dina mål.

  Du är mer noggrann men också mer strukturerad och tar det lite lugnare än vanligt. Du kan vara kritisk mot andra, söker efter fel och brister, kanske för att framhäva dig själv, men om inte annat för att du vill att allt ska vara så perfekt som möjligt.

  Du kan behöva ta dig tid att vara lite för dig själv nu ett tag, många funderingar och en hel del ansvar som du ska reda ut, vilket gör att du kanske inte orkar vara lika social som vanligt. Däremot kan du gå djupare in i en nära relation och utveckla en starkare gemenskap om du är ärlig med och mot dig själv.

  Du kan ha svårt att hinna med kärleken, du har mycket annat som lockar och drar, i en fast relation kan det fungera bra om din partner släpper sitt och hänger efter dig. I annat fall kan du lätt dra iväg åt eget håll. Du kan ha svårt att ge kärleken den tiden som den behöver för att utvecklas men när du ger av din tid då ger du av hela dig.

 • Skytten 23 November - 21 December

  Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teater fantastskytten.jpg.

  Element: Eld

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Höfterna, levern.

  Härskarplanet: Jupiter

  Färg: Violett

  Kristall: Topas

  Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel

  Tarotkort: Rättvisan

  Yrkesliv: Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new ageområdet: Spådomskonst, shamanism.'

  Nycklar: Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.

  Lärdom: Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.

  Personlighet
  Som person är du filosofisk och  allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

 • Gilla sidan på Facebook