• Horoskopet för Skytten 21/4-21/5

  Du är kanske mer nyfiken än annars och lite cool i det du gör. Har lätt för att knyta nya kontakter och bjuder på dig själv. Du tar det lugnare än vanligt, följer med i det som sker och iakttager. Du verkar vara i en period där du funderar en del på dig själv och din egen roll. Du uppmärksammar andra sidor hos dig själv och ökar ditt medvetande.

  Du kan vara lugnare än vad andra är van med och söker nog stunder för dig själv eller endast med dem som är dig riktigt nära. Du kan uttrycka nya känsloupplevelser och vågar gå lite djupare i dina känslor men romantik är inte din starka sida utan du agerar självständigt och direkt, visar vad du känner och förväntar dig en ärlig respons.

  Du kan känna efter lite för mycket och ha svårt att bestämma dig för vad du egentligen vill, kan lätt skjuta på saker men inte utan att ha koll på läget och söker olika vinklingar av det mesta. Du vill mycket och får en del gjort men kan ha en tendens att skjuta upp saker som du inte vet hur det ska fungera eller har erfarenhet av.

  Du är lite sökande, vill ha omväxling och förändringar och bör se om inte en utbildning kan ge dig en extra kick.  Du kanske inte förstår dina egna känslor, du kanske till och med blir lite mer romantisk även om det inte är din starka sida. Du söker och troligen finner du en starkare gemenskap och utvecklar en relation på ett djupare plan.

  Du kan även känna rädsla, ena minuten ger du allt och i nästa får du kalla fötter men i allt detta längtar du efter en helhet och en stark gemenskap. Du kan vara lite ytligt, ta lätt på det mesta men även få en och annan insikt om hur du fungerar och vad du längtar efter för att känna dig hel i själen.

  En bra period att läsa och ta eller att sitta och lyssna på andras erfarenhet utan att komma med egna uppfattningar, lär dig att lyssna.

 • Skytten 23 November - 21 December

  Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teater fantastskytten.jpg.

  Element: Eld

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Höfterna, levern.

  Härskarplanet: Jupiter

  Färg: Violett

  Kristall: Topas

  Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel

  Tarotkort: Rättvisan

  Yrkesliv: Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new ageområdet: Spådomskonst, shamanism.'

  Nycklar: Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.

  Lärdom: Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.

  Personlighet
  Som person är du filosofisk och  allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

 • Gilla sidan på Facebook