• Horoskopet för Skytten 21/1-18/2

  I denna period kan du uppleva krav som du inte vet om du är villig att ta tag i, du har insikter så det räcker, ytterligare funderingar känns bara ansträngande. Du kan känna krav att du ska utvecklas och fixa både det ena och det andra, men fråga dig var den känslan kommer ifrån? Du kan istället använda energin till att vidga vyerna och ta in nya intryck, våga utmana dig själv och prova det du gör ur ett annat sätt för att se vilket av det som ger mest.

  Du vet med dig att utveckling är det viktiga och allt behöver inte vara som vanligt eller under kontroll, du kanske lär dig mer genom att våga prova på ett helt annat koncept? Du kan vilja lite väl mycket just nu, känna dig splittrad över alla möjligheter så som du upplever det. Du vet vad du vill och vad du längtar efter, tar några steg men vill gärna ha bekräftelse innan du fortsätter att satsa fullt ut, kunskap genom böcker kan ge dig vägledning nu.

  Du har många djupa insikter, du ger allt, är stark i din känsla, i din passion, inte bara när det gäller kärleken utan i en helhet till hela livet. Du efterforskar vad som är meningen med allt och när du väl finner svaret kan ingen vara lyckligare än dig och under tiden så kan nog ingen grubbla lika mycket som du klarar av. Du har lättare att få saker sagda, du känner att du kan uttrycka dig tydligare, både i tal och skrift.

  Du är rädd om din frihet och det kan nu om någonsin vara mer viktigt för dig att ta dig friheten att vara dig själv. Du behöver lyssna till dina känslor, du kan släppa känslomässiga band som låst dig och skapat begränsningar i alla fall efter ditt sätt att se på saker och ting. Du är i lidelsen, i upplevelsen och vill att varje cell i kroppen ska känna den helhet du längtar efter och kan säkert driva en partner till vansinne med dina krav och din omättliga kärlek.

  Du kan känna att du längtar efter en helhet som du undrar om du någonsin kommer att uppleva. Sökande, grubblande men också väldigt tydlig i ditt sätt att vara. Du bör ta lite lättare på livet, göra andningsövningar och ta ut dig fysiskt, vara i någon aktiv sport eller ett högt tempo så att du verkligen känner att du lever.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Skytten 23 November - 21 December

  skytten.jpg

  Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teaterfantast.

  Element: Eld

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Höfterna, levern.

  Härskarplanet: Jupiter

  Färg: Violett

  Kristall: Topas

  Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel

  Tarotkort: Rättvisan

  Yrkesliv: Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new ageområdet: Spådomskonst, shamanism.'

  Nycklar: Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.

  Lärdom: Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.

  Personlighet
  Som person är du filosofisk och  allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.