• Horoskopet för Skytten 24/10-22/11

  Du har många idéer som du nu bestämmer dig för att förverkliga, det vette attan om du inte tar tag i det mesta. Du verkar ha överskottsenergi, kanske ifrån alla de visioner, drömmar som du har samt förverkligar.

  Du vet vad du vill, finner olika vägar, nya metoder att förverkliga det som ändå inifrån själen känns viktigt. Du kan ändå vara i din egen värld där allt bara är perfekt, genom det missa en del upplevelser.

  Du kan känna att du har kraft till att genomföra det mesta, är stark i din fokusering, bra på att ta beslut i det som är viktigt att göra, du vet nog vad du vill. Du verkar vara ha lätt att rycka på axlarna för att bara gå vidare, är inte vidare fundersam över krav eller andras medverkan.

  I kärleken har du tillit, allt är som det ska vara, det som inte ännu är som du vill det förändrar du efter din bästa förmåga. Du vågar ge mer av dig själv men även ställa mer krav. Nu är det lite av allt eller inget i en relation, du är själv beredd att ge allt.

 • Skytten 23 November - 21 December

  Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teater fantastskytten.jpg.

  Element: Eld

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Höfterna, levern.

  Härskarplanet: Jupiter

  Färg: Violett

  Kristall: Topas

  Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel

  Tarotkort: Rättvisan

  Yrkesliv: Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new ageområdet: Spådomskonst, shamanism.'

  Nycklar: Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.

  Lärdom: Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.

  Personlighet
  Som person är du filosofisk och  allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

 • Gilla sidan på Facebook