• Horoskopet för Skorpionen 21/4-21/5

  Du är inne i en bra period där du bara flyter med i livet och verkar må bra, det mesta verkar vara precis som du vill ha det. Du ser nya möjligheter i det mesta och skapar det som är viktigt för dig och för att du ska må bra. Koll på läget och vet att du kan skapa det som är nödvändigt och mer därtill. Du är mer medveten om vem du är och vad som är din styrka.

  Du vågar mer, undersöker på ett nytt sätt det som kommer din väg och ser till att du lyckas med det som du har bestämt dig för.  Du kan vara mer romantisk men också lite avvaktande och mer se till vad som händer än vad som du själv vill. Men en period där du njuter mer av närkontakt och ger dig tid att stanna upp.

  Du vet med dig att du har mer kraft och mer resurser än annars och rensar upp en del omkring dig. Du försöker på bästa sätt att utveckla dina intressen och få ett starkare fotfäste i det som intresserar dig, du är mer öppen och mycket starkare i dig själv. Kanske lite cynisk emellanåt eftersom du litar till din egen kapacitet och vägrar att låta någon köra över dig eller ens prova. Du är stark, medveten och fokuserad på det som är viktigt för dig och du har tänkt nå en bra bit under denna period.

  Du är öppen för en del förändringar så länge du får ha grunden kvar i det som du redan har byggt upp. Du känner en starkare beslutsamhet och har kontroll över dina egna handlingar. Romantisk, men också lite slarvig, se upp att du inte tar någon för givet och bara tror att du är den enda även om du inte är tillmötesgående. Det kan vara en bra tid att överraska din partner, öppna ögonen och ge mer av dig själv.

  Du kan vara djupsinnig när du har dina egna stunder. Du kan söka mer stunder av egen stillhet där du söker djupt inom dig själv, meditation kan vara viktigt för dig.

 • Skorpionen 22/10- 20/11

  skorpionen.jpgSpirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv: Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar: Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom: Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

 • Gilla sidan på Facebook