• Horoskopet för Skorpionen 24/8-23/9

  Du kan känna dig ovanligt alert, ha tusen projekt på gång och upplever att du har energi till att förverkliga det mesta av alla dina idéer. Full i sjutton kanske beskriver dig, tusen saker på gång och halvt på skämt, halvt på allvar och med en längtan att förverkliga åtminstone hälften av allt.

  Du verkar ha svårt att vara stilla, har hela tiden något på gång, känner dig motiverad och totalt engagerad i det som roar dig. Du kan nu vara en givande utvecklingsfas om än kanske lite för intensiv för de flesta. Du är din största kritiker just nu, ena stunden är du nöjd, du skämtar på och tar utrymme och i nästa kan du ifrågasätta dig själv, känna osäkerhet och vet inte riktigt hur du ska agera för att få den respons som du önskar dig.

  Du trivs bäst med människor med ambitioner, de som visar var de står, vad de vill och de som agerar. Du vill ha utbyte av alla möten på alla plan, du måste känna den där känslan av att det är rätt och lyssna på den nu. Utveckla dig tillsammans med likasinnade istället för att försöka få en balans med alla, sortera i bekantskapskretsen, du hinner säkert med de andra sedan och när du har ett annat sätt att uppleva möten.

  Du kan söka efter något mer passionerat och ibland tro att det är det som du har tills du känner att det finns något mera. Du kan vara rastlös i en relation och behöver ge dig själv tid att utvecklas och att våga stå lite mer på egna ben och inte vara beroende av någon eller av bekräftelse.

 • Skorpionen 22/10- 22/11

  skorpionen.jpgSpirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv: Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar: Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom: Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

 • Gilla sidan på Facebook