• Horoskopet för Skorpionen 22/6-22/7

  Du kan nu ha många funderingar över vad som är det bästa för dig att göra, det kan vara så illa att du fastnar i alla funderingar om du inte gör en planering av ditt liv. Sätt upp mål, ge dig själv tid, sätt dig själv främst och gör det som gör dig lycklig.

  Du kan ha svårt att få relationer att fungera som du vill, kanske bara för att tiden är mer lämplig för dig att finna mer av din egen utveckling. Försök att ta lite mer ansvar för vardagliga händelser, varva med ledighet men ställ inga krav för den som blir mest besviken är du själv.

  Du kan ändå under denna period finna mer glädje, dels i eget sällskap, känna dig starkare och se nya sidor hos dig själv men även uppmärksamma andra omkring dig och kanske se på dem med lite nya ögon.

  Du kan vara som en jojo i dina känslor, ena stunden älskar du passionerat och i nästa vill du vara själv och sitter där med din längtan efter någon du inte kan definiera, kanske dags att bara vara i det som är och uppleva istället för att utvärdera.

  Du kan vara kritiskt mot dina egna tankar och din egen intuition, allt för att du söker djupare, du vill ha hela svaret och kan bli rastlös när du känner att en del hänger i luften.

  Du tar dig nog mer tid att läsa och studera de områden som ger dig ett själsligt välbefinnande men i det så kan många funderingar uppstå som du bör låta finnas utan att analysera dem för mycket.

 • Skorpionen 22/10- 20/11

  skorpionen.jpgSpirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv: Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar: Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom: Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

 • Gilla sidan på Facebook