• Horoskopet för Skorpionen 21/1-18/2

  Detta är en period där du kan fundera mer än vanligt, du kan stanna upp, gå mer in i dig själv och analysera vad du vinner på allt det du gör. Utvärderingar blir viktigt för dig och du är mer säker och samtidigt också mer splittrad på det som inte ger dig det önskade längre.

  Du kan tvärt vända ryggen till aktiviteter som du är inblandad i och i det låtsats att det inte är ditt ansvar. Du kan sväva iväg och glömmer bort att ta ansvar för dina handlingar då du vet av annat som mer intresserar dig. Du kan vara flyktig och vända kappan efter vinden, se bara till så att inte kappan blåser av dig. Det kanske är dags nu att släppa alla funderingar och bara befinna dig i det som du är i. Kanske det är så att det har varit så mycket omkring dig att du nu behöver hämta andan för att kunna fokuserar bättre framöver.

  Du kan bli mer fundersam och söka mer egen utveckling, gå undan lite och funderar, kanske du fantiserar mer och längtar efter en andlig insikt, men är inte insikterna mitt framför ögonen på dig? Det är dig själv denna månad handlar om, din egen utveckling med betoning på en inre, en andlig och spirituell sådan där du kanske finner mycket frihet inom dig.

  Du kan även fundera mer över känslor, men det skapar även en positiv utveckling. Däremot så kan du ha svårt att uttrycka dig som du kanske önskar, och varför inte iakttaga istället för att agera. Du kan känna lite oro ibland över att du inte ska räcka till i kärleken eller funderar om detta verkligen är vad du vill ha om du är i en relation. Om du inte är i en relation så ta det lugnt, eller ös på vilket passar dig bäst för du kan vara väldigt rastlös och leta efter det perfekta.

  Andligt så är det lite av en paus, du kan tycka att allt är väldigt uppskruvat och söka dig lite mer till vardagshändelser i stället för häftiga upplevelser.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Skorpionen 22/10- 20/11

  skorpionen.jpg

  Spirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv: Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar: Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom: Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.