• Neale Donald Walsch (och jag, Ylva)

  NdWYlva2017.png

 • Neale Donald Walsch

  ndwpen.jpg

 • Min historia - Samtal med Gud

  År 2000 sa en kursare till mig att jag hade samma tankar och uttryck som Neale Donald Walsch. Jag hade ingen aning om vem det var. Men fick boken - Samtal med Gud (1) - läste den och visst den var bra, kände igen hur jag tänkte men gav det inget mer intresse. 

  Genom åren så hörde jag talas om honom och Conversations with God någon gång emellanåt. 2011 kom förändringen. Jag hade än en gång förlorat "allt", en deal som gick åt fanders då den andra partnern bröt sitt åtagande och jag hade endast 26:- men inget mer, varken till hyra, mat, telefon och så vidare. En i familjen kom hem och låg i hammocken och läste boken "Happier than God" och jag frågade lite. Personen sa även, att nu när du har förlorat allt en gång till, kan du inte prova "min" metod? Och eftersom jag inte hade något att förlora så ja. 


  Mina sista 26 kr gick in i en sparbössa på ICA, för att bryta mönstret att jag inte hade något, inte förrän man ger så har man.

  Jag fick boken, dessutom berättade familjemedlemmen att den skulle gå en distanskurs för Neale Donald Walsch (NDW) som skulle börja den 11 Juni. Kursen kostade ca 4000:- pengar som jag absolut inte hade men jag ville desperat gå kursen och talade om för universum att jag gick den tillsammans med min familjemedlem. Hur det nu skulle gå till? Men optimist var jag. Och se vad hände?

  Jag fick mail ifrån NDW (ja, inte personligen men från hans "företag") att de gav ut några stipendium. Jag sökte och kände mig helt misslyckad när jag hade skickat iväg ansökan för när den gick iväg och jag hade missat det finstilta i åskvädret som var så skulle jag överföra 10 dollar för att intyga att jag var seriös. Jag hade inte ens ett bankkort efter min konkurs. :( Jag la mig faktiskt gråtande, patetiskt över att jag var så misslyckad och hur jag hade gjort bort mig att skicka iväg ansökan. Vaknade 07 slog på datorn och hade fått stipendiet och började tillsammans med min familjemedlem på den första distanskursen.


  Kursen var i sju veckor och var enligt mig helt enorm, med både över en timmes "video"samtal ifrån Neale, papper, fråga och svarsstund och ett helt gäng med likasinnade. Under den perioden släppte jag verkligen allt och beslöt mig för att skriva en bok den sommaren, vilket blev min bästa Tarotbok (Tarot, korten på bordet). Allt löste sig omkring mig, det fullkomligt ramlade ner allt jag behövde som mat, mobil, elstängsel, gräsklippare och så vidare. Jag var verkligen i ett flyt, när jag var happier than God.


  Något år efter investerade jag ca 4000:- i en ny distanskurs, som också var bara wow. Samtidigt som jag var medlem på hemsidan och följde med det mesta omkring CWG (Conversations with God).


  Mitt mål, min längtan och min vision har alltid varit att delta på en "homecoming" en vecka hemma hos Neale i ämnet hela tiden, men priset och jag har inte varit på samma nivå.


  Så kom ett mail i maj om att det fanns 100 platser till en retreat utan kostnad. Men resan och boende tillkom. Jag fick en av de platserna :D Och den 1 Juni satt jag på flyget på väg till Medford, USA för en tre dagars retreat. Kvällen innan såg jag filmen igen om hans liv och hur böckerna kom till. Och även om jag sett filmen minst 30 ggr, har fått DVD i mail ifrån NDW för något år sedan, så har jag helt missat var det utpelar sig. Wow, Medford. 


  Neale bor i grannstaden Ashland och dit for jag och en av mina nya vänner från retreaten på måndagen efter kursen och coolt att uppleva att det finns på riktigt. Som den manliga person vi pratade med om kursen och om Neale, han var inte intresserad av vad Neale gjorde nu för han hade minsann sett honom när han var en "street person" och det lät inte positivt. Men det är ingen hemlighet att Neale var uteliggare, det handlar bl. a filmen om. Men tänk att få det bekräftat, att det är som i filmen. 


  Förstår att många kan uppleva Neale som dryg, för jag känner igen mig själv i humorn och uttalanden som är kärleksfulla men som kan upplevas fel av någon. På en kurs jag hade för 94 person, så gick en och tog sin väninna med sig för det jag sa, som kanske var lite väl mycket men jag varnade innan för mitt uttal, nästan exakt samma händelse utspelade sig på denna retreat.


  Nu följer filmerna ifrån min resa och sedan lite om framtiden.

 • On my way...

 • Seattle Airport

 • Finally Medford

 • First morning

 • Insigths to lunch

 • Day 1

 • 2nd adventure

 • Last day of Retreat

 • Efter retreat

 • Doing - Being

  Sista året har varit en personlig utmaning för mig själv och även om jag läst Neales böcker, lyssnat på någon kursdel och så vidare så har det varit som en barriär emellan in till mitt hjärnkontor trodde jag men det var nog mer till hjärtrummet. Jag såg fram emot denna retreat i hopp om att jag skulle landa tillbaka i den härliga känslan jag hade 2011. Det gjorde jag redan på fredagens retreat när Neale pratade om Doing - Being och jag bara aha, shit, det är ju så det varit, jag har varit i doing och inte i being. Nu är jag alltså i den härliga känslan ifrån 2017 ;)


  Några andra av mina favorituttryck från NDW kom också upp i helgen.

  - What you resist - persist- (Det du motstår, det kvarstår)

  Andra liknelser som Xeroxmaskinen, blå kopian, och att livet alltid är perfekt precis som det är. 


  Jag mår faktiskt kanonbra när jag inser att allt i livet är kärlek (om det inte är motsatsen).  Och då menar jag inte partnerkärlek som ordet så ofta missförstås med. Utan universums puls av liv. 


  Den 12 Juni hade jag ett webinar för mina medlemmar om min resa, hur det började, lite vad som var. Den finner du som medlem och deltagare på SPIN distans under "Groups". "Samtal med Gud".


  Jag har lagt till en del nu på min Spirituella Inspirationskurs, del 11 - Samtal med Gud

  Den 27/ 6 och sju tisdagar framöver till den 13:e augusti är supportkurs för bok 1.
  Det du behöver är boken som du kan beställa från denna länk för 49 kr 
  Det kommer att bli åtta tisdagar under sommaren. Du får instruktioner i ett mail om vad du ska läsa, du kommer även att få papper med uppgifter att jobba med och så samtalas vi vid under ett webinar, där det är en fördel om du har ljud på och även kan tala, men det är inget tvång eller måste att säga något. Det är för din egen del som du deltager.

  Jag har material för vägledning och ska få support av Neale i detta. Jag tycker personligen att Samtal med Gud är väldigt intressant, enkelt och en annan fantastisk del i det är att det finns inget rätt eller fel.

  Vill du hänga på i workshopen så bli medlem om du inte är det. 
  I ditt medlemskap ingår förutom att du får tillgång till webinars, PDF-böcker och föredrag även min Spirituella Inspirationskurs som nu är i elva delar, med allt ifrån tidigare liv till skapande av attrakttionens lag. Men du läser så mycket mer och kan se en film om den inne på länken för bli medlem ovan. 


  Till sist - Life is perfect exactly as it is right now (Livet är perfekt precis som det är just nu)

 • Medlemskap

  Förutom allt som finns i kursen - Spirituell Inspiration, 10 olika delar så får du även tillgång till PDF-böcker, föredrag och medlemswebinar. Du kan även se tidigare webinars som medlem.

  Du får tillgång till kursen med delen "Samtal med Gud" så snart du bokat den genom att endera swisha  till 073 063 1657 eller bg 5025-4606 eller via Paypal order@ylvatrollstierna.se

  Välj det pris som passar din ekonomi eller det som du tycker att det är värt. Du kan alltid boka till tolkningar, lekar och självstudiekurs senare.

  Spirituell Inspirationskurs
  alt 1 = 1500:- inkl. personlig tidigare liv tolkning
  alt 2 = 900:-
  alt 3 = 600:- (kanske du är pensionär eller studerande)
  Alt 4 = 300:- redan medlem.

  Här under registrerar du ditt medlemskap när du har betalt in kursavgiften.
  Jag får du en notis och kan kolla inbetalningen samt godkänna din inloggning.
  Det innebär att du i stort sett har omedelbar tillgång så snart du genom din inbetalning visat intresse.

 • Skapa medlemskonto