• Horoskopet för Oxen 22/6-22/7

  En bra tid för dig att uppleva saker, att bara följa med och se vad som händer, det kan nog bli många roliga upplevelser, sådana som tilltalar dig. Du är mer öppen för nya saker, nya upplevelser och nya möten och dem kan det bli många av nu. Passa på att njut av gemenskap och god mat, att bara vara tillsammans med gamla vänner och nya vänner.

  Du har nog lätt för att charma din omgivning med din glädje och livslust, och i det så är det en period med många nya upplevelser, där du själv kan välja vad som tilltalar dig, vad du vill göra och vad du vill uppleva. Men våga lite mer, det som du längtar efter men kanske inte provat på tidigare.

  Du kan känna dig lite mer utsvävande än vanligt och ha en massa funderingar om vad du egentligen känner, du kan ha svårt att koncentrera dig på andra och i relation och har en massa egna funderingar om vad du känner, kan vara en bra tid för dig att dra dig tillbaka och verkligen komma i kontakt med dina känslor utan påverkan av andra.

  Du utvecklar mer djupa sidor av ditt tänkande, ger dig tid att fundera och verkar både dra dig undan för att fundera för att i nästa stund vilja dela med dig av dina upplevelser, det kan vara en period där du anar så mycket mer och dina andliga kontakter utvidgas.

 • Oxen 21 April - 21 Maj

  oxen.jpgNjutningsfull, trygg och saktmodig

  Element: Jord

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Halsen, nacken

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa

  Kristall: Smaragd

  Växt: Ros, Prästkrage, Viol, murgröna.

  Tarotkort: Världen.

  Yrkesliv: Bank, försäkringsbolag, kontor, museum, konsthall… Inom new ageområdet som: Kroppsbalanserare, exempelvis Body Harmony, massage.

  Nycklar: Tålmodig, praktisk, pålitlig. Kärleksfull och omhändertagande, njutningslysten. Envis och beslutsam.

  Lärdom: Att stanna upp och njuta av livet, att ta dagen som den kommer och inte ta för mycket ansvar. Oxen är den saktmodiga, som tar allt som det kommer och som gillar att njuta av livet och allt det goda som erbjuds. Det är en riktig livsnjutare. Gillar god mat och dryck. Älskar att ligga i sängen och gärna tillsammans med någon annan, men är mycket kräsen. Trivs med att mingla, vara kultiverad och ha makt. Reser helst till Aten, New York eller Paris för att studera kultur. Pengar samlar man på hög eller investerar. Är inte den som tror på New age i första taget, men när, då kan ingen övertyga en Oxe om att det inte finns ett sjätte sinne!

  Personlighet
  Du kan upplevas som välmående och trygg men även avvaktande. Du har lätt för att njuta så länge det passar dina etiska behov. Snäll och saktmodig och i behov av trygghet som du ser både i gemenskap men också i det yttre. Du är jordad, grundad, tar det lugnt och passar bäst i att få pyssla med vardagliga saker som du sätter lite extra guldkant på. Det är viktigt att det finns flärd och lyx, du värderar det materiella och allt efter det. Du har stort tålamod. Du värderar livet och allt det som du tycker är värd att levas för som allt det som tilltalar dig både i det som du tar in och upplever. Du har behov av trygghet och kan värdera allt efter ett värde. I behov av materiella ting. Du har det stabila och sävliga i dig, du vet att allt har sin tid och det gäller att njuta av det som är.

   

 • Gilla sidan på Facebook