• Horoskopet för Oxen 21/1-18/2

  I denna period kan du känna dig lite lätt förvirrad, det kan finnas mycket som du längtar efter att göra. Men du kan ha så svårt att finna tryggheten och strukturen i det hela att du inte hittar fokuseringen. Du kan nu utmana dig själv till att våga mer, gå en bit utanför din egen trygghetszon och prova på vad som sker när du gör något oväntat eller när du vågar leva efter en inre vision.

  Du bör se till att du analyserar dina tankar, allt som du oroar dig för eller känner att du tappar kontrollen över kan du analysera vad som sker om det händer, rasar världen eller kan du rent av utvecklas? Arbetsmässigt så kan du ta din situation på allvar, samtidigt som du har en tendens att glida undan och längta efter något mer, något annat. Det kan till och med vara så att du startat upp i något nytt, kanske till och med ett nytt jobb bara för att du inser att du måste förändra och ta ansvar på ett sätt du inte gjort tidigare. Samarbete och vidare utveckling kan också visa sig vara viktiga delar i ditt liv under denna period, att våga ha tillit till andra men samtidigt verkligen stå för dina åsikter och vara bestämd med vad du vill.

  Du kan känna krav från dina närmaste men kan det vara så att det är du själv som skapar dessa krav? Kärleken kan du uppleva blir stabilare och kanske ibland även lite för självklar och att du vet nästa steg innan du ens har tagit det. Du har både lättare och svårare att kommunicera, du tar allt lite väl allvarligt samtidigt som du är mer öppen för vad andra har för uppfattning. Känslomässigt så blir du mer allvarlig och tar dig själv kanske lite för mycket på allvar, allt kretsar inte kring dig, men du är villig att satsa allt du äger och har för att uppnå en kompromiss och en djupare gemenskap.

  Kanske du går undan lite väl mycket vid diskussioner istället för att säga vad du egentligen känner, skjut på viktiga beslut tills du känner dig säkrare. Du har en längtan efter det perfekta, den trygghet som betyder så mycket för dig, men kan nog samtidigt inte låta bli att söka förändringar.

  Spirituellt så grubblar du mer men lär inte finna så många mer svar än vad du redan funnit ut, men ta dig gärna tid att läsa mer, det är vilsamt för din själ och ger dig fler vinklingar än vad du redan har.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Oxen 21 April - 21 Maj

  oxen.jpg

  Njutningsfull, trygg och saktmodig

  Element: Jord

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Halsen, nacken

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa

  Kristall: Smaragd

  Växt: Ros, Prästkrage, Viol, murgröna.

  Tarotkort: Världen.

  Yrkesliv: Bank, försäkringsbolag, kontor, museum, konsthall… Inom new ageområdet som: Kroppsbalanserare, exempelvis Body Harmony, massage.

  Nycklar: Tålmodig, praktisk, pålitlig. Kärleksfull och omhändertagande, njutningslysten. Envis och beslutsam.

  Lärdom: Att stanna upp och njuta av livet, att ta dagen som den kommer och inte ta för mycket ansvar. Oxen är den saktmodiga, som tar allt som det kommer och som gillar att njuta av livet och allt det goda som erbjuds. Det är en riktig livsnjutare. Gillar god mat och dryck. Älskar att ligga i sängen och gärna tillsammans med någon annan, men är mycket kräsen. Trivs med att mingla, vara kultiverad och ha makt. Reser helst till Aten, New York eller Paris för att studera kultur. Pengar samlar man på hög eller investerar. Är inte den som tror på New age i första taget, men när, då kan ingen övertyga en Oxe om att det inte finns ett sjätte sinne!

  Personlighet
  Du kan upplevas som välmående och trygg men även avvaktande. Du har lätt för att njuta så länge det passar dina etiska behov. Snäll och saktmodig och i behov av trygghet som du ser både i gemenskap men också i det yttre. Du är jordad, grundad, tar det lugnt och passar bäst i att få pyssla med vardagliga saker som du sätter lite extra guldkant på. Det är viktigt att det finns flärd och lyx, du värderar det materiella och allt efter det. Du har stort tålamod. Du värderar livet och allt det som du tycker är värd att levas för som allt det som tilltalar dig både i det som du tar in och upplever. Du har behov av trygghet och kan värdera allt efter ett värde. I behov av materiella ting. Du har det stabila och sävliga i dig, du vet att allt har sin tid och det gäller att njuta av det som är.