• Grattis!

  Hipp hipp hurra för dig som är född i Oxens stjärntecken.

 • Horoskopet för Oxen 21/4-21/5

  Du är inne i en bra period nu, där du finner trygghet inom dig själv. Du blir mer närvarande i dina egna känslor, mer medveten och vad du känner och upplever inom livets alla områden. Cool, här och nu, medveten och med en inre balans, en inre trygghet som får dig att öppna dig mer, att våga mer och även ställa mer krav på vad du får ut av livet och av andra i din omgivning.

  Du vågar mer säga vad du anser och vad du själv önskar. Du tar tag i saker utifrån din egen känsla och medvetenhet. Du lever dig mer in i dina känslor och kan vara riktigt flirtig om du är singel i annat fall ger du din partner full uppmärksamhet. En bra tid att bara vara i känslan och njuta av allt det som finns omkring dig. Du kanske ifrågasätter mer men då på ett diplomatiskt sätt och baserat helt på att skapa en harmoni och en helhet i ditt liv.

  Du gör kanske till och med mer än vad som bör göras då du har extra energi och ett intresse av att få saker och ting att fungera på ditt sätt. Du kan påbörja nya saker eller hamna i någon utbildning men mer sker närmaste tiden som engagerar dig. Det kan vara mycket känslor och upplevelser nu, du bubblar säkert av vår-förälskelse eller en nytändning men oavsett njuter du av kärleken, tar för dig och delar med dig. Många trevliga höjdpunkter lär du säkert uppleva under den här månaden.

  Du tar dagen som den kommer, ger dig tid att utvecklas i din egen takt. Du kan känna att din intuition och din känsla utökas och att du har mer andlig kontakt än vad du uppmärksammat tidigare.

 • Oxen 21 April - 21 Maj

  oxen.jpgNjutningsfull, trygg och saktmodig

  Element: Jord

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Halsen, nacken

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa

  Kristall: Smaragd

  Växt: Ros, Prästkrage, Viol, murgröna.

  Tarotkort: Världen.

  Yrkesliv: Bank, försäkringsbolag, kontor, museum, konsthall… Inom new ageområdet som: Kroppsbalanserare, exempelvis Body Harmony, massage.

  Nycklar: Tålmodig, praktisk, pålitlig. Kärleksfull och omhändertagande, njutningslysten. Envis och beslutsam.

  Lärdom: Att stanna upp och njuta av livet, att ta dagen som den kommer och inte ta för mycket ansvar. Oxen är den saktmodiga, som tar allt som det kommer och som gillar att njuta av livet och allt det goda som erbjuds. Det är en riktig livsnjutare. Gillar god mat och dryck. Älskar att ligga i sängen och gärna tillsammans med någon annan, men är mycket kräsen. Trivs med att mingla, vara kultiverad och ha makt. Reser helst till Aten, New York eller Paris för att studera kultur. Pengar samlar man på hög eller investerar. Är inte den som tror på New age i första taget, men när, då kan ingen övertyga en Oxe om att det inte finns ett sjätte sinne!

  Personlighet
  Du kan upplevas som välmående och trygg men även avvaktande. Du har lätt för att njuta så länge det passar dina etiska behov. Snäll och saktmodig och i behov av trygghet som du ser både i gemenskap men också i det yttre. Du är jordad, grundad, tar det lugnt och passar bäst i att få pyssla med vardagliga saker som du sätter lite extra guldkant på. Det är viktigt att det finns flärd och lyx, du värderar det materiella och allt efter det. Du har stort tålamod. Du värderar livet och allt det som du tycker är värd att levas för som allt det som tilltalar dig både i det som du tar in och upplever. Du har behov av trygghet och kan värdera allt efter ett värde. I behov av materiella ting. Du har det stabila och sävliga i dig, du vet att allt har sin tid och det gäller att njuta av det som är.

   

 • Gilla sidan på Facebook