• Aktuell 171012

  Om du inte läst min blogg så har följande hänt senaste veckorna.

  Först var jag i USA på kurs med Neale Donald Walsch i ämnet "Döden" fantastisk kurs och jag inte bara bearbetade tankar omkring döden (som nu är helt accepterat, även om jag inte hinner skriva klart alla böcker som finns i skallen). Utan så mycket annat håller på att falla på plats. För när jag kom hem så åkte jag ner i en ordentlig TBE-Svacka (TBE= hjärninflammation som jag fick av fästing 2009) där jag fullständigt däckade i yrsel, illamående och koncentrationssvårigheter. Blev bättre i fredags, var på mässa i helgen (helt suveränt) för att sedan däcka igen. Idag sitter jag upp men tar det väldigt lugnt.

  Vad är viktigt för dig att veta med min framtida planering?
  Det finns bara några 2018 Årspecial tolkningar kvar, de där med en årsstjärna och fyra tre månaders tolkningar för 2018. Är du intresserad bör du boka snarast. Men den vanliga årstolkningen för 2018 finns kvar att boka även framöver. Och de börjar skickas ut i slutet av November efter inbetalningsdatum.

  Du finner allt om årstolkningarna på denna länk


  Aktuellt är även en idé som grott ett tag, och jag tipsar dig därför om du är intresserad av energier och färger att på studs boka min Yianglek (har ca 20 svenska lekar kvar) med inloggning på www.yiangsymbol.com 299:- och jag lovar att det är värt det om du vill förstå dina energier (färger bättre). Jag lägger om redigerade texter där inne och samlar samman för att få ut en bok med texter för att tolka korten. Den beräknas utkomma i November tillsammans med den bok jag skrev om sist.
  Ta en titt på Yiangsidan och boka lek och självstudiekurs nu. Bokar du innan i morgon (13/10) eftermiddag så har du leken på fredag och inloggningen i stort sett på en gång.


  Kortfattat aktuellt.
  Årstolkning 2018 + tremånaders stjärnor 1200:- (medlemspris 1000:-)
  Årstolkning 2018 500:- (medlemspris 400:-)
  Yiangsymbol + självstudiekurs 299:-
  Böcker i tryck för utgivning i November är
  Yiang - De 10 strålarnas energi.
  Tarot och treenighetens kraft (denna kan du förboka och få fraktfritt samt boken redan nu i PDF).


  getswish_qr.pngSwish är 073 063 1657
  Bankgiro 5025-4606
  Paypal order@ylvatrollstierna.se


  Min mail?
  @trollstierna.se fungerar, de andra är under omprogrammering och all mail vidarebefordras till ylvatrollstierna@gmail.com som du också kan använda.


  Jag hoppas du har trevliga Oktoberdagar och värdesätter färgerna som vi omges med.
  Kram Ylva

 • Nytt - Yiangkort

  Du kan välja ett kort via denna länk för vägledning och läsa mer samt beställa din egen Yianglek här.magentaturkos copy.jpg