• 171114 Hemsidor och böcker

  Det har varit hektiska veckor med websidor för mina distanskurser, 2 böcker i tryck och en mässa i Halmstad i helgen som var.

  Detta nyhetsbrev innehåller information från min blogg. 

  Jag har haft mitt första föredrag om Yiang. Oj! Helt oförberedd satte jag mig på ett bord och fick det inspelat som numera finns på YouTube och på Yiangsymbol.com Jag hade även föredrag på söndagen och det var då helt annorlunda, så strukturerat med kortleken till hands sorterad så som jag ville presentera den. Tacksam för positiv respons på både föredragen.

  Ena boken finner du inne på Yiangsidan - Yiang- De 10 vibrationerna. Den är i A5 och på hela 368 sidor, snacka om bok alltså, det är mitt sidrekord. Och jag själv är så himla nöjd, känns bara som att det är den bästa boken om Yiang, hm, den enda till och med eftersom det är mina kort. Men det är även den bästa boken om aura, chakras och färger. Det har jag bestämt eftersom det är jag som har skrivit den och skulle aldrig ge ut något jag inte var mycket nöjd med.

  Den andra boken har jag skrivit om tidigare, det är "Tarot och attraktionens lag", den är på 268 sidor så även den en liten tegelsten. Det är en bok för att dra ett kort och läsa positivt. Det behöver man inte ens kunna Tarot för.

  Förbeställer du böckerna nu så får du fri frakt.

  Ps. jag får inte heller ut nyhetsbrev verkar det som till mina medlemmar via min hemsida :( Men jag är på g.
  Min aktuella mailadress är - ylvatrollstierna@gmail.com

  Pps. Om du är intresserad av en årstolkning för 2018 kan du boka den redan nu, tidsmässigt i planering ligger jag nu första veckan i december, så några kort för den månaden kommer med. 

  Ppps. Jag har heller inte hunnit ändra priset på min distanskurs i Tarot som du finner en film om här

  Hoppas du har härliga förvinterdagar.
  Kram Ylva

 • Nytt - Yiangkort

  klicka.jpg
  Du kan välja ett kort via denna länk för vägledning och läsa mer samt beställa din egen Yianglek här.