• 170621 Sommarsolståndet

  För dig som missat, att jag krockade med en älg i söndagsnatt, det small ordentligt, men jag hade änglavakt. Jag har nu tagit det lugnt i två dagar, för att vila rygg och nacke och hämta andan.

  Är du nyfiken på händelsen kring krocken och min reflektion så finner du det på min blogg.

  Min vila har orsakat att studiekursen "Samtal med Gud" som du finner inne under SPIN Distanskursen är uppskjuten en vecka till den 27/6. Du kan alltså fortfarande anmäla intresse för att vara med.
  Du läser mer om det på denna länk - Samtal med Gud -


  Idag är det sommarsolståndet, ljusaste dagen på året och den 23 Juni, på midsommarafton går solen in i Kräftans stjärntecken, men redan nu så kan du läsa horoskopet för perioden 23/6-22/7. Klicka här
  Grattis till dig som är född i Kräftans stjärntecken.

  Vad ska du göra i sommar? I höst? Till vintern? Nästa vår?
  Kanske du vill utvecklas medan du har kul? Därför tycker jag att du ska klicka på denna länk där jag av tacksamhet till livet  har fixat ett erbjudande till dig som kan göra ditt liv. Hm, ja vadå? Du har alla möjligheterna att se på din egen styrka, förstå dina impulser och förhoppningsvis även bejaka dem. Finna din vilja, din harmoni. Fokusera på din attityd med insikt, mixat med illusioner, erfarenhet och förändring för att nå obegränsad stillhet och bliss.

  För du vill väl veta mer om din kapacitet, dina mönster och dina möjligheter och skapa en färgstarkare liv, orden ovan kommer ifrån min Yianglek som du kan få som extra bonus fram till den 30/6. Detta är tillfället, detta är din möjlighet att kombinera utveckling med underhållning och att börja redan nu, idag.
  Kort sagt - klicka här för en skattkista full med energier i alla regnbågens färger

  Ha nu den allra bästa midsommarhelgen.
  Jordgubbspuss på din kind/Ylva


  Ps. webinaren för Tarot och Aura som skulle ha varit den 19:e är flyttade till den 26:e

 • Tillfälle!

  170310ylvamini.jpgJag erbjuder några mediala konsultationer.

  1 timmes privat samtal över min webinartjänst, där du får en inspelning av samtalet.
  Under denna timme så ser vi på dina energier, dina mönster och dina möjligheter och du ställer de frågor som du vill ha vägledning i.

  Du ser mig under hela samtalet och jag kan både vägleda dig medialt via mina sinnen, tarotkort, energier, färger och tidigare liv samt vägledning av guider. Läs mer och boka här

 • Inspirationshelg 14-16/7

  plasticaum.jpgInspirationshelg innebär att du kan vara en av dem som vistas en helg hos mig i sommar tillsammans med andra spirituella personligheter där allt är en perfekt synkronisering.

  Du är välkommen på fredagen, vi startar med middag, sedan så är det nästan som en kurshelg á la Ylva med skillnad att det inte finns något program annat än att jag inspirerar i det som kommer upp, men naturligtvis så lägger vi antagligen korten på bordet, samtalar med energier, funderar över parallella liv och lite annat magiskt spännande.

  Vi umgås den14-16 Juli

  OBS! I mitt hem finns amstaffen Max, 3 katter, 2 fåglar men också massor av kärlek och goa skratt och en härlig mix av allt möjligt.

  För att du ska vara en av dem som delar denna helg skickar du mig ett mail ylvatrollstierna@hotmail.com.

  Pris för att medverka är 3000:- medföljande vän 1500:- ingår bäddplats med sängkläder. Frukost, lunch och middag.