• Vad ger ett medlemskap dig?

  Utökad meny med mera att läsa, se och höra.

  Du blir medlem genom att boka in dig på någon av mina distanskurser. Distanskursen  SPirituella INspiration är grunden till medlemssidan sedan kan du välja att medverka i någon eller i båda av de två distanskurser som är uppbyggda här inne - Tarot eller aura. Naturligtvis blir du även medlem genom att starta en av de två andra kurserna. 

  Alla tre distanskurserna innehåller ett gediget material. Text, ljudfiler, webinar, frågor och svar samt uppgifter. Du finner dem i menyn under "Distanskurser"

  >Tillgång till en egen profilsida.
  Där du själv bestämmer vad du vill lägga ut, jag skriver bara in ditt förnamn och eventuellt första bokstaven i efternamnet om det finns flera med ditt förnamn. Sedan är sidan din, du bestämmer vem som du vill ska följa dig. Om du klickar på denna länk så kommer du in på min profilsida men du ser bara det som besökare ser, de som är mina "följare" (vänner) ser mer.  

  > Webinars.
  Medlemmar får tillgång till att vara med på webinars 1-2 ggr i månaden. I olika teman. Några webinars ligger uppe under den länken i menyn. Men de har också astrologi, symboler, drömmar, spå i kaffe, tidigare liv, totems (kraftdjur) och fler kommer.
  Varje webinar spelas in och kan ses i efterhand ofta även med tillgång en powerpoint.  

  Till webinaren för astrologin medföljer din personliga astrologikarta och vi kommer att gå igenom alla planeterna. 

  Under rubriken "Webinars" så finner du en del webinar som du som besökare kan se. 

  > Tolkningar
  Som medlem har du alltid ett bättre pris. I vanliga fall finns även andra Tarottolkningar att välja på, men i samband med det nya året erbjuder jag alltid en årstolkning och då är det bara den som finns att boka.

  > Produkter
  Böcker och lekar som jag gett och ger ut till ett bättre pris, ofta fraktfritt.

  > Föredrag
  Som spelats in för några år sedan i olika ämnen, Tarot, tidigare liv, Totems och så vidare. Här kan du lyssna till när jag berättar om hur man kan se lite på detta med kärlek i Tarotkorten, lite att tänka på.


   Ca 19 min

  > PDF-böcker
  Mina tidigare böcker innan 2011 i PDF som Tarot, steg för steg, Tarot 78 svar, En kvinna med klös och så vidare, som du kan enkelt ta ner och skriva ut och sätta i en pärm. Du kan prova här med "Spå i kaffesump"

  > Rabatt på konsultationer, produkter och distanskurser.
  Medlemmar fick boka årstolkning för 2017 först av alla samt med 200:- i rabatt.  
  Ca 10-25% rabatt på produkter.

 • Astrologiwebinars


  Vi går igenom astrologin, och du får med dig din astro-
  Karta i medlemskapet. 

 • PDF-Böcker

  Tarot steg för steg

  Tarot mer och mer

  Tarot 78 svar

  Tarot 780 svar

  Tarot och kärlek

  Erotica Tarot

  Tidigare liv bok

  Spå din dag i spelkort

  Spå i kaffesump

  New age guiden

  En kvinna med klös

 • Medlemskap

  Du som "vanlig besökare" ser inte den utökade menyn som finns för medlemmar.

  Min sida är delvis uppbyggd för alla distanskurserna som finns på olika gruppsidor som varje deltagare i de olika kurserna får tillgång till. Det finns några fördelar med att vara medlem om du tycker om det jag förmedlar förutom att du får rabatt på kurser, konsultationer och produkter. 

  Du finner även tidigare föredrag, podcasts och mina tidigare böcker i PDF (till ett värde över ca 1500:-).

  Du kan se medlemswebinars som små workshops, där du ofta även kan ta ner en PDF om det varit med en sådan men också se alla webinar i efterhand, om och om igen om du vill. 


  Medlemskap kostar 600:- i startavgift sedan 100:- per följande år

  Du kan swisha till 073 063 1657 eller bankgiro 5025-4606 eller Paypal order@ylvatrollstierna.se • Skapa ditt medlemskonto

 • Information om distanskurs

 • Spiritation

  Se detta som en självstudiekurs med support av mig, Ylva där varje del bör ta sin tid och är uppbyggd i ett system för att du ska få till dig den allra bästa grunden i allt detta.

  Det finns en logik i alla delarna' och du kan ta dem i vilken ordning som du önskar, hoppa hit och dit efter dina egna processer och intressen.

  Detta är kursen som aldrig blir klar, utan eftersom andlig utveckling pågår hela tiden så tillkommer hela tiden nya texter. Visionen är att du ska finna det du söker av andliga funderingar, tekniker, metoder och använda det som är bäst för dig.

  Denna kurs har i stort sett allt som är inom andlig personlig utveckling och då först med betoning av din egen, med teori och praktik utvecklar du dig själv och kan sedan supporta andra inom det område som önskas.

  Tarot samt aura och färger är mina stora intressen och de områden där jag har min allra största kunskap, men det finns otaliga tekniker och metoder att utvecklas spirituellt. Under hela mitt liv har jag engagerat mig i de flesta ämnen och även skrivit om dem. I denna distanskurs som till större delen är en självstudiekurs så finner du texter och uppgifter inom flera områden. Ämnen som jag tar upp är bland annat:

  Tidigare liv, astrologi (med din stjärnkarta och mina astrobrev), numerologi, symboler och drömmar med symboltolkning, auran med brev, karma och attraktionens lag, affirmationer, framtidsbrev och visionboard, medialitet, själens blueprint, Time Lines, Mönster, begränsningar och möjligheter, själ(v)smedvetande, integritet, stress och harmoni, skuggsida, element, psykometri, energiformer, vägledare (guider), andar och spöken, speglingar och insikter med mera.

  Tips om olika tekniker som:
  A Course In Miracles, Samtal med Gud, Sedona, Healing, NLP, Voice dialog, frigörande andning, The journey

  Till varje del finns även bok och filmtips samt länkar vidare på flera metoder.

 • Artikel - Bättre nyheter