• Horoskopet för Lejonet 24/8-23/9

  Du kan gå in i egna tankar, mer rastlösa sådana, det händer inte lika mycket av allt det roliga och spännande som du kanske vill ha till en del av din vardag. Istället kan du komma på dig själv med att fundera och börja planera på ett annat sätt, med mer eftertanke.

  Det är segare och mer allvar, du ser din egen roll på ett helt annat sätt, borta är det som bara flyter på och du får visa mer seriösa sidor av dig själv. Helt enkelt ta dig själv på mera allvar vilket då kanske inte är din starkaste sida, men du vet, skam den som ger sig.

  Du ifrågasätter nog lite för mycket för ditt eget bästa, försök att koppla av och ta saker som de kommer utan att analysera ner det i småbitar. Saker och ting kan fungera även om du inte har full kontroll. Du är nog mer kritisk mot andra nu än mot dig själv och det gäller ju att sopa framför sin egen dörr först. Du bör hellre ta dig tid med dina närmaste, ta det lite lugnt och bara vara i det som är än att söka dig till nytt sällskap, du kan vara för splittrad och nitisk för att skapa en bra relation i nya kontakter. Du kan känna dig rastlös och vill ha resultat nu, men det är en bra period för dig att lära dig tålamod och att allt har sin tid.

  Kärlek det har du gott om, du ger och du pysslar om och du är i längtan och förverkligande och säkert många starka känslor som kommer till uttryck. Du kan nu gå in i en ny relation om du är singel och det är säkert en relation som bjuder på mycket som du haft i dina drömmar.

 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpgFestprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv: Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar:
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom: Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

   

 • Gilla sidan på Facebook