• Horoskopet för Lejonet 21/4-21/5

  Kanske du känner dig rastlös, har mycket att göra men samtidigt vet du inte med vad du ska börja. Beslutsångest kan vara något du jobbar med under denna period. Du har lätt för att hamna i det mesta och så lite tålamod att stanna kvar i det.

  Du kan känna att allt tar tid, mer tid än vad du har och att tiden även går för fort, du hinner bara inte med. Från början av månaden är du engagerad och snabb i dina ageranden sedan blir du mer lat och bekväm och kanske med all rätt. Unna dig att stanna upp lite och ägna din tid åt dig själv och det som roar dig istället för att ta allt allvarligt. Du kan ha lätt för att ta saker personligt och viktigt är att du ser skillnaden på vad du gör och vem du är.

  Du vet inte riktigt vad du känner inför saker och personer utan kan vara väldigt velig eller flexibel om det passar dig bättre. Du har i alla fall koll på läget och en stark längtan inom dig med vad du vill nå och hur du ska göra det, inget fel på din drivkraft. Du kan vela hit och dit, egentligen vet du vad du vill, men är i behov av att andra ska förstå och engagera sig för att det ska fungera som du vill.

  Du kan finna ut ett antal olika lösningar för att skapa det bästa inför framtiden men det kan gå segare än vad du tänkt dig. Men motstånd verkar peppa upp dig. Du verkar ha svårt att veta vad du vill när det gäller dina känslomässiga upplevelser, du både skapar avstånd samtidigt som du tror att du vet vad du vill, men tänker du efter och längtar du efter något mer, något djupare, något mer intensivare och något som kan skaka om din värld utan att du själv ska behöva agera.

  Du söker en hel del, vill ha svar på stora livsfrågor men kan ha svårt att orka engagera dig en längre stund, men när du väl finner det som intresserar dig kan du vara helt uppslukad och söka ännu djupare till dess du funnit de svar eller den grund som gör att du kan släppa och gå vidare.

 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpgFestprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv: Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar:
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom: Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

   

 • Gilla sidan på Facebook