• Horoskopet för Lejonet 22/6-22/7

  Du kan vara i ett glädjerus, spontan och inlevelsefull. Det är mycket som du har i tankarna och mycket av det som du förverkligar. Du är aktiv och alert, ser chanserna, möjligheter i det mesta och ser till att du är en del av allt det positiva som sker.

  Du kanske smiter lite ifrån ansvar då du vill vara i upplevelsen hellre än i vardagen och varför inte. Det är en bra period för dig speciellt när det gäller kärleken som kommer att påverka dig starkt. Du har många upplevelser att vänta som ger dig mer styrka, mer intimitet och djupare känsloupplevelser.

  Du kan verka rastlös då du kan ha svårt att stanna upp på en plats, hela du är som ett äventyr, du vill vara där det händer saker och händer inget så ser du till att det gör det. Du bjuder på dig själv, är närvarande i känslan, lyhörd, passionerad och agerande, mycket talar för att du är samlingspunkten för det som händer under denna period.

  Du vågar visa dina känslor mer, och har en härlig utlevelse med dig, du är stark i känslorna och bjuder på dig själv. Passion och inlevelse är viktigt för dig nu och du finner mer harmoni och trygghet. Du är, så är det bara. Du tar upplevelserna som de kommer, finner mer inre harmoni, kopplar av, kanske mediterar eller får en kick via yoga, du tar dig tid för ditt eget välbefinnande som ger dig en ro i ditt inre.

 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpgFestprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv: Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar:
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom: Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

   

 • Gilla sidan på Facebook