• Horoskopet för Lejonet 21/1-18/2

  I denna period kan du känna en iver men samtidigt lite tvivel på hur du ska agerar för att få ut det bästa av det som du vill ha. Du blir mer medveten om vad det är som du längtar efter och kan bli lättirriterad då saker inte flyter på som du tänkt dig. Du kan vara otålig och så långt ifrån tålamod som du kan hamna men du kan nyttja denna energi till att skapa ny utveckling, och möta nya utmaningar. Det finns områden som du funderat på men ännu inte agerat i, kanske det är så att tiden nu är här?

  Du kan skapa krav helt i onödan då du kan känna dig lite splittrad på vad du egentligen vill göra. Vad det är som lockar dig mest av allt? Du får uppmärksamhet som passar dig och du blir säkrare och mer medveten, du vidareutvecklar dina intressen och vågar ta ställning och visa vad du står för.

  Du är mer intresserad av vad som sker omkring dig än vad som sker med dig och det som är ditt eget vardagsliv. Du är mycket medveten om vad som är viktigt för dig och släpper inget åt slumpen, du skapar de allra bästa kontakterna. Du bygger ut ditt kontaktnät och ser till att andra människor med makt blir dina allierade då du har bestämt dig för att lyckas med dina projekt.

  Du tar dig inte mycket tid till relationer eller hemmet utan är mer utåtriktad, social och en riktig världsmedborgare, du vill ha din roll i det stora hela för att känna att du gör någon nytta. Viktigt kan vara att även sätta fokus på ditt hem och de som är dig närmast men även att släppa ansvar till dem och be dem ha tålamod med dig under denna period då du kan drivas hårt av ett inre ansvar för hela världen.

  Du kanske inte alltid har så lätt att uttrycka dig utan bör istället intuitionen tala för dig. Du har lite svårt att stanna upp och vara närvarande kärleksmässigt, korta kärleksmöten passar dig bäst för du har annars lätt att känna dig inträngd och då känslan att du inte kommer vidare, men det är bara under en kort period. Du kan ibland känna det som att du flyr ditt hem även om de är din trygga bas, men det beror nog mest på att du vill göra så mycket och orkar inte med ansvar.

  Spirituellt så kan du må bra av att studera österländsk filosofi och finna din kraft genom att förstå din aura och dina chakras och den kraft som du har med dig och att den alltid finns där, det är bara du som använder den på olika sätt.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpg

  Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv: Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar:
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom: Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.