• Horoskopet för Kräftan 21/4-21/5

  Du har nog en ganska lugn månad framför dig, även om du emellanåt kan känna dig lite pressad på allt som du egentligen skulle få gjort. Du tar det mesta med ro, ägnar mest tid åt din familj och ditt hem, säkert en månad med många kalas och umgänge som du trivs med.

  Du kan i slutet av månaden starta upp i ett nytt intresse eller hamna på någon utbildning som ger dig en extra kick inför sommaren. Du är upp och ner i dina känslor, ena dagen eftertänksam och i nästa lite rastlös, svårt att umgås med samma personer hela tiden, du behöver stimulans för att må gott.

  Du kan vara intensiv i det som roar dig, utöva och engagera dig med en järnvilja för att nå ett inre lugn. Du kan vara lite rastlös när det gäller allt som du vill förverkliga, svårt att ge dig tid att gå vidare, kanske det till och med är att ditt humör svänger rejält. Du har mycket känslor och upplevelser inom dig nu som du inte riktigt vet vad du ska göra av. Du är kanske lite frustrerad, vill att det ska ske mer än vad det gör samtidigt som du vill att alla rutiner ska vara som de är. Förändringar kan komma in som även du kan gilla, utveckling är viktigt för att du ska känna stimulans med dina sysslor.

  Du är i starka känslor, till en början mycket romantisk, lite mer självgående och mer fokuserad på vad du söker i en relation, kan bli mer tuff än vad du brukar vara, och ställa krav på gemenskapen, för att ge dig själv den tid du behöver och våga vara stabil i dina krav och lita på dina egna känslor.

  Du kan nu finna nya spektras inom dig själv, bli starkare i din intuition och i din känsla, du bara vet vad som känns rätt och har ingen tvekan. Lyssnar till din längtan av din egen utveckling.

 • Kräftan 22 Juni - 22 Juli

  kraftan.jpgHemkär, romantisk, skygg o blyg.

  Element: Vatten

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet.

  Härskarplanet: Månen

  Färg: Silvergrå

  Kristall: Pärla

  Växt: Lilja, näckros.

  Tarotkort: Månen

  Yrkesliv: Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new ageområdet som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

  Nycklar:

  Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

  Lärdom: Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv. Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot. Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet. Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

  Personlighet
  Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär. Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en  positiv anda och med mål att stärka gemenskap. Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni. Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap. Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.

   

 • Gilla sidan på Facebook