• Horoskopet för Kräftan 21/1-18/2

  I denna period kan du känna en rastlöshet som både kan vara positiv och negativ, du kan i det längta efter att förändra omkring dig, ditt hem eller dig själv. Du tänker efter vad du vill ha och planerar på efter eget huvud och med nya idéer.

  Du kan känna att du har mer energi och mer glädje i det som du gör, lust att göra mer som du har funderat på men tidigare men inte riktigt haft inspiration till att förverkliga. Du kan känna mer krav från omgivningen och ha lite svårt med att anpassa dig efter det.

  Du lyssnar mer till ditt inre och din längtan, du uppmärksammar mer dina egna inre behov och har en längtan efter att utveckla dig mer andligt och medial. Du känner att du måste stanna upp och se på vad du har innan du går vidare, men samtidigt så hinner du inte med att reflektera över vad som finns i livet för dig fullt ut vilket gör att du bara följer med dagarnas händelser.

  Du kan jobba mer än vanligt men mest även där för att få saker och ting avklarade så att du kan ta det lite lugnare framöver, du gillar inte och ha saker väntandes eller uppskjutna utan vill rensa rent framför din dörr.

  Du kanske inte är världens häftigaste kärlekspartner just nu, visst du är delaktig i en relation men ser en större helhet och vill hellre få ordning än att engagera dig. Du har inte ro i kroppen till att stanna upp förrän du känner att du fått en bra grundstruktur.

  Du har till en början djupare insikter och kan vara allvarlig men blir sedan i din kontakt med andra mer öppen och talar tydligare. Du har en inre längtan som du har svårt att uttrycka i det verkliga livet, en stark längtan efter en djupare gemenskap men innan du har ro i det yttre så kan du ha svårt att förverkliga dina drömmar och finner allt eftersom en bättre trygghet i alla dina relationer, mer närvaro och mer tid som startar en positiv utveckling, du kan ibland känna att kärlek är något som det kan bli för mycket av eller känna en rädsla för krav.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Kräftan 22 Juni - 22 Juli

  kraftan.jpg

  Hemkär, romantisk, skygg o blyg.

  Element: Vatten

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet.

  Härskarplanet: Månen

  Färg: Silvergrå

  Kristall: Pärla

  Växt: Lilja, näckros.

  Tarotkort: Månen

  Yrkesliv: Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new ageområdet som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

  Nycklar:

  Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

  Lärdom: Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv. Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot. Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet. Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

  Personlighet
  Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär. Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en  positiv anda och med mål att stärka gemenskap. Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni. Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap. Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.