• Horoskopet för Kräftan 24/8-23/9

  Du tar det lite lugnare nu en period framöver, stannar upp och kollar läget, planerar och skapar en struktur som passar dig. Du kan se över vad som är viktigt för dig nu att skapa ordning och finna din egen balans. Du är mer noga med att allt ska kännas rätt, att du finner rätt upplevelse i allt det som du gör. Du kan vara onödigt hård mot dig själv under denna period, ifrågasätta dig själv och försöka att leva upp till den du anser att du borde vara men kanske brister i.

  Du kan svänga känslomässigt, vara lynnig på grund av osäkerhet om vem du egentligen är. Du kanske inte bara ifrågasätter dig själv utan även dina närmaste för att skapa den perfekta tillvaron. Du har lätt för att fungera tillsammans med andra nu så länge det inte blir för ytligt eftersom du har många tankar och funderingar och även starka principer på hur ni ska vara tillsammans vilket kanske inte alltid gör dig till den lättaste att umgås med, men de stunder då det fungerar då att du har ro inom dig då har du det bästa tänkbara umgänget. 

  Du är öppen i dina känslor, beredd att ta in kärleken, men har vissa krav. Det är viktigt för dig att en partner ser dig för den du är och att du får den tid som du anser att du är värd. Det är inte läge för några halvdana relationer utan du vill ha något som ger dig det som du längtar efter.

 • Kräftan 22 Juni - 22 Juli

  kraftan.jpgHemkär, romantisk, skygg o blyg.

  Element: Vatten

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet.

  Härskarplanet: Månen

  Färg: Silvergrå

  Kristall: Pärla

  Växt: Lilja, näckros.

  Tarotkort: Månen

  Yrkesliv: Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new ageområdet som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

  Nycklar:

  Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

  Lärdom: Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv. Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot. Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet. Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

  Personlighet
  Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär. Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en  positiv anda och med mål att stärka gemenskap. Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni. Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap. Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.

   

 • Gilla sidan på Facebook