• Aktuella tolkningar

  Här nedan finner du information om vad jag erbjuder i konsultationer, och hur det går till.
  Tarot 1/2 år
  Tarot 3 månader
  Prisma Tarot
  Auratolkning med boken Ylvas aurabrev (tillfälligt erbjudande)

  Alla tolkningar görs på distans, det innebär att du beställer, jag sätter mig ner hemma (ensam) tolkar, spelar in och gör i ordning din tolkning som kommer i ett mail som är din personliga, som bara du får länk till. Du kan  ta ner MP3-filen i din dator, surfplatta eller mobil. Du kan sedan när du lyssnat återkomma med eventuella frågor. Alltså inga tolkningar kommer via snigelpost utan direkt via ett mail. Denna tolkning kan du även pausa och spela om ifrån början. Alla tolkningar görs efter inbetalningsdatum.  Väntetid oftast ca 3-10 dagar.
  Skicka gärna ett mail till 
  ylvatrollstierna@gmail.com när du har betalt.

  Du betalar via swish 073 063 1657 (Skriv epostadress). Bg 5025-4606 Paypal - order@ylvatrollstierna.se

 • Auratolkning med boken Ylvas aurabrev

  Just nu kan du boka en Auratolkning med min bok. (detta tas bort när det inte längre är aktuellt)

  I min bok "Ylvas Aurabrev" som ingår (värde 140:- ) tecknar jag ner dina färger i en mall, jag tolkar enligt vad du läser nedan och du får en ljudfil i MP3. Boken med posten och tolkningen via mail.

  Vad berättar jag då om dig utifrån dina energier (färger)?
  Jag går igenom varje chakra, berättar vad chakrat handlar om och vad det innebär att du har den färgen eller färgkombinationen där. Kopplar samman de chakras som är i olika fält- det fysiska, det emotionella och det mentala samt det andliga.

  Jag ser på detaljer, energiavvikelser och begränsningar, peppar dig att förbättra dina energier med råd och peppar dig ännu mer där energierna är i fas.

  Chakra för chakra, färg för färg. Ser på helheten, ger dig tips omkring dina energier när det gäller arbete, ekonomi, kärlek, hälsa och din andliga utveckling.

  Peppar dig att släppa de begränsningar som du eventuellt har (vilket vi alla har) och peppar dig att stärka det som är givande för dig i din process i livet just nu.

  Detta är som en personlighetsanalys av dina energier, de som du skapat och de som ger dig mer möjligheter att skapa mer av dig själv.

  Du kan dessutom läsa mer om dina energier i boken utifrån bilden och de färger jag pratar om. 

  Klicka in dig på www.yiangsymbol.com
  Där kan du läsa min blogg om färg,du kan klicka på ett kort och få de energier du är i nu. Du kan se olika filmer där jag pratar om färgerna och du kan se en presentation av både kursen och boken "Yiang - De tio vibrationerna".


  För att boka detta erbjudande swishar du 500:- till 073 063 1657 eller Bankgiro 5025-4606 (skicka då även ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com

 • 3 Månader i Tarot


  ylva_tarot.jpgTolkning i Tarotkort ca 3 månader framåt.Just nu perioden februari, mars, april och maj.

  Jag lägger min version av Keltiska Korset och det så ser jag på hur din hälsa är under perioden och hur du mår rent allmänt.

  Vad sker med din andliga utveckling?
  Hur ser din arbetssituation ut eller studier eller något annat som du hittar på?
  Hur ser ekonomin ut, sämre, bättre, oväntade utgifter eller inkomster? Kärleken (den eviga frågan) vad händer där.  Samt varje månads period för sig.

  500:- Medlemspris 400:-


  Swish 073 063 1657  BG 5025-4606

 • Tarot 1/ 2 år

  ylva_tarot.jpgMin mest efterfrågade tolkning, 6 månader framåt. 
  Ord pris 700:- Medlemspris 500:-


  Jag lägger min version av Keltiska Korset och det så ser jag först på vem du är under perioden, vad som styr dig, vad du styr, blockeringar och mönster.

  Din hälsa är under perioden och hur du mår rent allmänt.

  Vad sker med din andliga utveckling?

  Hur ser din arbetssituation ut eller studier eller något annat som du hittar på? 

  Hur ser ekonomin ut, sämre, bättre, oväntade utgifter eller inkomster?

  Kärleken (den eviga frågan) vad händer där.

  Samt månaderna, vad händer i dem, länkade samman månad för månad. 

  Som avslutning en översikt samt vad som är sämst och bäst för dig under detta halvår.

 • Prisma Tarottolkning

  ylvafbtarot.jpgJag använder min Tarotlek - Prisma Tarot. På varje kort finns grunden av Tarot, men även en färgkombination, ett totemsdjur, en astrologisk betydelse och även runor på stora Arkanan.

  Jag lägger 13 kort och sedan berättar jag för dig (på inspelningen) vilket kort som ligger i varje position och vad just det kortet betyder där. På slutet gör jag en sammanfattning av de viktigaste områdena - Hälsa, andlig utveckling, arbete, ekonomi och kärlek samt vad som är sämst och bäst för dig under denna period. Perioden är ofta 3- 4 månader.

  I 1:a positionen berättar jag vad som är med dig, den grund du skapat, det som du står i nu och din inre utveckling.

  2:a positionen är vad som är din röda tråd.

  3:e positionen är perioden nu och position 4, 5 och 6 är efterföljande månader.

  7:e positionen är du själv, din personlighet och hur du upplever saker under denna period.

  8:e positionen är din omgivning, vad som finns omkring dig.

  9:e positionen är din möjlighet.

  10:e positionen är ditt "öde" och karma under perioden.

  De tre extra korten är vad som är viktigast för dig.

  Jag läser dem i en annan ordning. Position 1 som är ditt inre först sedan position 7 som är ditt yttre. Position 9 som är din möjlighet. De tre tillsammans visar på dig under denna period. Sedan går jag vidare enligt vad som känns bäst för stunden.

  I denna stjärna så kan du även få vägledning av något totem (kraftdjur) men även av en färg, två ämnen som är viktiga för mig för att förverkliga mer av sig själv.

  Om du funderar över min lek, eller bara vill prova på att dra ett kort så klickar du här.
   500 kr (medlemspris 400:-)

 • Stolt med glimten i ögat är jag över att ha fått titeln: Sveriges Tarotdrottning av tidningen Expressen (juli-03)

  gt2013.jpg

  gp2002.jpg

  Du kan se mer artiklar under "Ylva i Media" under "Vem är Ylva"

 • 1:a tolkningen i min Prisma Tarotlek

  juliette.jpgDen första som jag gjorde en tolkning för i min Prisma Tarotlek var Juliette Binoche.

  Detta var medan jag var med i "Psycic Challenge" i Ukraina. Det äventyret kan du läsa om och även se under rubriken Int. 11 Tp Psychic.

  Det var ett otroligt äventyr som påverkar mig än idag, alltså tävlingen, att möta Juliette var något helt fantastiskt och att få förtroendet att tillbringa några timmar ensam med henne.

 • Ylva pratar om Tarot

 • Swisha direkt

  Skriv in summan och din epostadress

  getswish_qr.png

 • Konsulteringar

  Jag jobbar på distans vilket är det sätt som jag bäst och enklast erbjuder dig vägledning. Att spå på distans, fungerar verkligen det? För mig har det fungerat i ca 40 år så jag är rätt övertygad. Och Nej, jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt. Inga frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör, jag vill berätta. Tolkningarna görs i den ordning de är inbetalda. Jag sätter in dem i ett dokument där jag skriver vilken dag du har betalt in och vilken dag det är skickat.


  När jag ska göra din tolkning, är det din stund. Jag har en speciellt program på en mobil som jag bara spelar in tolkningar på. Ofta tolkar jag sen kväll och nattetid, sitter i min egen hörna med en kopp kaffe, blandar korten, tänker på dig och lägger upp en så kallad stjärna. Manuskriptet av ditt liv under denna period och sedan börjar jag med att säga vilket datum det är och vad tolkningen gäller. Jag pratar på tills jag är klar, lägger om din ljudfil i ett program på internet för att skapa en MP3fil som du kan få i detta format. Sedan mailar jag länken till den epostadress som du har uppgett.


  Under tolkningen...

  Ser jag först på vem du är i perioden, sedan på din hälsa och hälsa för mig är allt i från en tanke till en sjukdom och hur du mår i vardagen. För mig är det så att tanken är kraften till hälsa, positiva tankar lika med välmående och en negativ tanke kan skapa en obalans först i tanken, sedan i känslan och så slutligen i din kropp. Om jag ser en obalans så berättar jag det för dig samt vilket mönster som skapar detta, sedan är det upp till dig att agera. Hälsan är allt från en tanke till en sjukdom och hur du mår i vardagen. Hälsa är för mig inte bara sjukdomar utan det hela tillståndet, hur mår du, hur känner du dig, hur upplever du dig själv och din situation? Blasé, tom, trött, glad, pigg, eller blir en hurtbulle? De flesta har någon svacka under en period, kan vara en förkylning, tillfällig ryggsträckning, återkommande värk av tidigare skada eller en depression. Det viktiga är att för dig veta när och hur kan du förebygga. Om jag däremot råder dig att uppsöka läkare så bör du ta det på allvar. Men det betyder inte att det är allvarligt, däremot att det kan bli om du inte agerar i tid. Är det allvar så kommer du att höra mig verkligen "prata allvar" med dig, inget du missar.

  Efter det ser jag på din andlighet och då menar jag inte newage sökande även om det ibland kanske är en del av din andlighet. Utan mer på var du står i din andliga utveckling och vad som är dina bästa områden att utveckla under perioden.

  Arbete använder jag som ord och visst menar jag arbete, du vet, som typ ett 7-16 jobb. Men vi jobbar alla olika, oregelbundna tider, helger, kanske utan fast anställning, kanske extra eller i vårt hem eller som egen företagare. Men med ordet arbete så menar jag även vad du gör av din drivkraft, vad du förgyller din tid med, eller vad som inte alls fungerar. Men här kommer även studier in, och studier kan vara heltid, på distans eller bara någon kurs eller internetutbildning eller kanske till och med internutbildning. Jag ser också på under vilken tidsperiod i perioden det är mest aktuellt. Observera att arbete alltså inte behöver betyda en fast anställning utan kan lika gärna vara att du som man säger jobbar svart eller bidrar genom hjälparbete, det är tiden, engagemanget och orken du lägger ner som kommer i fokus.

  Ekonomi - med det så menar jag din vardagsekonomi och då ser jag inte till om du har miljoner på banken eller om du har miljoner i krav hos kronofogden utan hur fungerar din ekonomin under detta halvår. Vilka perioder är trygga och vilka bör du planera för och det händer tyvärr att det finns oväntade utgifter och då kan det vara bra att veta om dem och ibland händer det även att det kommer in extra oväntade pengar.

  Kärleken är för de flesta det viktigaste, för mig är det viktigaste att du älskar dig själv, det är grunden för att få en relation att fungera. Så vad har du i kärleken under detta halvår? En ny romans, en stor kärlek eller kanske rent av en separation? För allting kan hända och fördelen med en tolkning är att du är beredd och kan agera.

  Ja, jag ser till alla dessa områden även om vi oftast bara är intresserad av någon av dem just för stunden, men det är viktigt anser jag att ha en helhetsbild. För jag ser också till olika perioder, de månader som ingår i din tolkning från nu och framöver. Jag ser också på vad du har i din omgivning, och vad som är ditt öde samt det som är viktigast för dig under denna period.


  För mig är det inte så att vårt öde är förutsägbart, jag ser livet som ett dataspel och hur du agerar på den nivå du spelar nu avgör vilka resultat du kan få. Sedan så kan vi alltid ändra vår livsväg genom att få kunskap om vad som händer om vi fortsätter som vi påbörjat. Men märk väl, detta är inget sätt för mig att gardera mig så att om min tolkning ska stämma överens vad du än gör, utan det finns i varje nivå i ditt livs spel vissa punkter som du måste igenom. Du ska känna igen dig i en tolkning, annars är något helt galet och då ska du höra av dig till mig direkt. I snitt så kan jag säga att ca 80% av de jag tolkar för återkommer och det finns en anledning till det, och då antagligen att de fått vägledning som gett dem en klarare bild av sin framtid.

  Jag brukar jämföra en tolkning metaforiskt med en väderspådom, så om jag vore en meteorolog och sa att det kommer att bli 10 minusgrader och snöstorm i mitten av juli så vore det dumt av dig att ge dig ut i badkläder och tro att vädret är som förväntat. Istället om du vet, så kan du ta på dig vinterkläder, stanna inomhus eller resa bort, men oavsett så kommer ovädret att bestå, det kan du inte göra något åt men du kan agera, du kan handskas med din situation ur ett annat perspektiv med vetskapen av vad som kommer sedan.

  Jag tror att livet är perfekt precis som det är just nu även när det krånglar för det är något som du inte tagit hänsyn till i din känsla som skapar obalansen och alla lärdomar är något att vara tacksamma för. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Men ser jag något som krånglar så gör jag mitt bästa för att guida dig ut ur det med den bästa erfarenheten. Jag anser att vi alla har ansvar över vårt eget liv och därför lägger jag inte heller kort för någon som inte är närvarande. Alltså jag tolkar inte kort för någon som inte bett mig att lägga kort, typ som en partner eller tilltänkt partner. Däremot så kan jag se vad som finns för dig med en partner, vad du bör tänka på. Barn är ett undantag, som mamma (pappa) till ett barn under 18 år så ser jag på vad som är viktigast för dig för att du ska kunna vägleda och stötta ditt barn på bästa sätt, men det är bara om du frågar efter det.

  Du bör först lyssna en gång rakt igenom på tolkningen, sedan lyssna igen och då pausa och göra anteckningar- Det kan finnas något som du tycker att jag missat och då helt enkelt för att korten inte anser att det är lika viktigt som du tycker. Eller så kanske det är något som du önskar att jag ska förtydliga, men det är även bra att göra anteckningar istället för att lyssna på tolkningen varje gång du undrar över något. I samband med det, tänkt logiskt, om jag säger att du har en bra period i exempelvis februari så innebär det att det mesta du tänkt att genomföra är genomförbart. Men du kan naturligtvis vakna upp med huvudvärk en morgon i en bra period men det kommer inte att vara långvarigt eller ha någon större betydelse i ditt liv.

  Jag har mitt speciella sätt att prata, direkt till dig, och har inte alltid så vårdat språk utan går på och bli inte förvånad om jag skulle säga att du beter dig patetiskt eller ska rycka upp dig- För ibland så kanske jag provocerar eller tar dig i örat, för ditt eget bästa. För mig är tolkningen bara din, när jag är klar så är det som en bok jag läst, påminner du mig så kommer jag ihåg delar men jag släpper, det är ditt liv. Jag vill ditt bästa, att du ska älska dig själv, älska ditt liv och skapa det bästa av det. Det är mitt mål med en tolkning, att vägleda dig genom en period till att se klarare på de mönster och möjligheter som du har med dig. Här kanske jag ska passa på att tala om att det finns ibland vissa biljud med på inspelningen, kanske en hund som skäller till, fåglar som kvittrar och andra oväntade händelser, vilket lätt händer när jag sitter vid mitt skrivbord och arbetar men se det positivt, det är en levande tolkning. ;)

  För mig är du en viktig person, den viktigaste i ditt liv, en själ i din utveckling som jag önskar ska leva lyckligt här på jorden. Jag gör din tolkning med så få fördomar som möjligt, likväl som jag försöker att inte ha förutfattade meningar. Jag säger det jag ser, på mitt sätt, ibland kanske lite "hårt" men med kärlek och med mål att inspirera och få dig att våga skratta åt dig själv, älska dig själv för den du är med alla de mönster och utvecklingsmöjligheter som finns i ditt liv. Du är unik, så är även ditt liv, även om det ibland kan verka mycket vardag.


  Tänk gärna igenom innan tolkningen vad du har tänkt dig i ditt liv under denna period, det kan ge dig både ett stöd men också de gånger allt inte går enligt planeringen en öppenhet/nyfikenhet för vad som sker istället. Jag är helt övertygad om attraktionens lag, vilket inte behöver betyda att du är det, men jag tror att tankens kraft är den starkaste och att vi får det vi tänker (och ibland snurrar det undermedvetna på åt alla håll och kanter). Om jag ser att du fastnat i något så försöker jag få dig att se det positiva och utveckla det istället. För det vi motstår det kvarstår är också ett av mina favorit ordspråk.

  Vad kommer upp i en tolkning? Det som är viktigast för dig även om du kanske inte ser det idag. Exempelvis flytta kan du göra när som helst, varken jag eller korten bestämmer när. Men om jag säger att en flytt inte verkar bli av eller uppskjuten så har du vägledning ifrån det. Säger jag att det verkar som du ska flytta, ha det i beräkning även om du inte tänkt det själv eller precis har nyflyttat. Det kan hända att du bor i drömhuset, men allt kan hända, din partner slänger ut dig, huset ”går sönder”, ekonomin rasar eller du hittar det ultimata huset eller din arbetssituation gör att du måste flytta. Se då till vad som finns med flyttningen. Det kan också vara så att du ska flytta, allt är klart och jag säger inget, varför? Därför att flytten är så självklar att den inte behöver förtydligast utan det finns annat som är vktigare.

  Tänk även på att alla går in i svackor någon gång under ett år, det är vanligt med perioder där man är trött eller nere, viktigast är att se hur länge den varar och inte tro att det är något extra speciellt för då kommer jag att säga till. 

  Du kan även välja att se din tolkning som en manual till den nivå som du nu spelar i livet spel, vilka "cracks" finns det? Vilka genvägar som inte är senvägar, vilka möten, utmaningar men också extra hälsa och skattkistor kan du finna efter vägen?

  Sist vill jag bara poängtera att jag känner en tacksamhet till dig som ger mig förtroendet att tolka vad som finns i ditt liv.