• Horoskopet för Jungfrun 21/1-18/2

  I denna period kan du bli irriterad och ifrågasätta det mesta, du vill genomföra nya saker men vill ha ordning först och kan utan anledning känna dig trängd och orolig och inte förstå dig på dig själv. Du är nu öppen för förändringar men vill ta dem i din takt om du nu bara visste vad den var?

  Du är beredd att släppa mycket nu bara du vet med dig att du kan förverkliga det som du innerst inne längtar efter. Du kan få djupare funderingar och ta lite mer allvarligt på saker omkring dig. Du kan få andra i din omgivning att känna sig osäkra på vad du egentligen vill och bör öva dig på att vara tydlig.

  Du söker utveckling och fler insikter men har ingen brådska, du väntar hellre på det rätta tillfället än att du bara tar någon chans av ren impuls. Du ser tillbaka på din kunskap, din erfarenhet och är beredd att gå vidare, att utveckla dina förmågor och på det sättet finna mer trygghet och en bas i tillvaron. Det skulle nog passa dig bra att bara vara i nuet, möta nya upplevelser, få nya erfarenheter och få lite tid över till dig själv.

  Du kan ha svårt att bestämma dig för vad du vill göra, speciellt när det gäller arbete, och kanske studier passar dig bättre så att du kan ta in och avvakta ett tag till innan du går vidare. Du är relativt trygg med din roll även om du kan känna att du söker förändringar, men mer i tanken än i praktiska livet. Du säger vad du tycker och kanske ibland lite för mycket, eftertänksam och djup kan du vara men också kanske lite för direkt och du kan få en och annan diskussion bara för att du säger som det är.

  Du kan känna dig lite rädd för detta med kärleken, rädd att bli satt och sidan eller att det ska ställas krav på dig som du inte vet om du kan leva upp till. Det är tur att du trivs i störres sällskap och kan vara rätt så social under denna period, du utvecklar vänskap och är trots allt ganska säker på dig själv, men behöver nog lite time-off för att fokusera bättre framöver.

  Din andliga utveckling är inte prioritet men om du ska utvecklas så se till att du fantiserar och drömmer för det kan få dig att slappna och finna mer stillhet för att fokuserar framöver på det du vill.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Jungfrun 24 Augusti - 22 September

  jungfrun.jpg

  Renlig, hälsomedveten o noggrann.

  Element: Jord

  Metall: Nickel

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Magen, tarmarna

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Mörkblå, brun, grön

  Kristall: Onyx

  Växt: Smörblomma, myrten, mejram.

  Tarotkort: Domen

  Yrkesliv: Sekreterare, lokalvårdare, sjukvårdare, författare. Inom new ageområdet som: Hälsovårdare, healer, Rosenmetoden.

  Nycklar:

  Blyg, ärlig, trogen, pålitlig, praktisk och bestämd, lite kontrollerande, intelligent.

  Lärdom: Att gå sin egen väg, tro på sina ideal, våga se även det "svarta" behålla optimism. Jungfrun är den ordentlige, ordningsamme som har kontroll (eller gärna vill ha). Tyvärr stämplad lite som pedant, men har många goda sidor, djupsinnig, ärlig, stark, envis och målmedveten. Oroar sig kanske lite för mycket men enbart av ansvarskänsla och är en sann idealist som är trogen sin partner och vänner så länge de finns vid Jungfruns sida. Resor går till hälsohem, skidorter och temaresor till ställen som är ansedda som seriösa. Pengar är det kontroll över, ordning och reda, pengar på fredag. I kärleken är Jungfrun trogen och finner en stor kärlek som den har kvar resten av livet även om partnern inte är kvar.

  Personlighet

  Som Jungfru är du nog mest känd för att vara pedantisk. Att ha ordning och kontroll och vara lite näsvis. Du har koll på läget, på varenda detalj och trivs allra bäst när du får andra att veta vad som gäller. Du kan ha svårt för förändringar och vill helst veta vad som gäller hela vägen innan du ger dig in i något nytt, men när du väl gör det så är du med hela vägen. Nitisk kanske också är ett annat ord som inte låter så positivt men allt det som du försöker styra upp i är ändå för allas bästa. Du vill ha lugn och ro och att allt ska ha sin plats. Det blir lättare för dig då, för du tar detta med ansvar väldigt allvarligt. Du bryr dig om det som du kan ta på, även det kroppsliga, du kan leva sundast av alla tecken i din iver efter det perfekta. Det ansvar du tar är orubbligt och du är att lita på, i alla fall så länge det går efter dina rutiner och din struktur. Du kan vara en av de trevligaste vänner att ha så länge allt flyter på. I ditt ansvarstagande så kan du ändå förändra, det som du tycker skulle må bra av en "renovering". Du ger sällan upp och kan vara lite av en tusenkonstnär i din iver att behärska livet med alla svängar.