• Horoskopet för Fiskarna 21/4-21/5

  Du kan vara lite rastlös, ha svårt att stanna upp och vara i nuet. Du verkar ha mycket på gång, vilket även kan vara en positiv rastlöshet, du lär känna fler sidor av dig själv och uppmärksammar vad som egentligen ger dig glädje och vad som får dig att stanna upp.

  Du kan undvika en del samtal för att du kan känna dig osäker på din egen reaktion och en del kan nog uppleva dig som flyktig nu, men du har fullt upp med att förstå vad som händer och vad som du vill göra härnäst.

  Du landar ifrån din romantiska drömvärld och känner att det är dags att agera och stanna upp och vara närvarande. Du planerar en del när det gäller hem, familj och boende och kanske upplever att du hittar hem i många olika aspekter. Du kan känna mer längtan efter att uppleva och vara närvarande i det som du gör och det som du vill göra. Du kan glida undan lite, vill mycket men har svårt att koncentrera dig, kanske för många projekt och för mycket av livsaptit som får dig att splittra dig, men det som du gör det ägnar du dig 100% åt att vara i.

  Kan få idéer och bli mer kraftfull och bestämd. Du kan nu investera mer tid i kärleken, går in på allvar i en relation och stärker banden, du ger mer av dig själv och är mer närvarande. Du upplever kanske känslor som du inte tidigare gått på djupet i. Du skapar mer nyfikenhet, vill veta mer om livet och det som inte är vardagen.

  Vågar se mer, och lyssnar mer till din intuition och det som ger dig en slags andlig befrielse.

 • Fiskarna 20 Februari - 20 Mars

  fisken.jpg

  Drömmande, romantisk och destruktiv.

  Element: Vatten

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Fötterna.

  Härskarplanet: Neptunus

  Färg: Blå, grön, lila

  Kristall: Ametist

  Växt: Cikoria, mossa, al.

  Tarotkort: Den Hängde Mannen

  Yrkesliv: Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new ageområdet: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

  Nycklar: Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

  Lärdom: Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet. Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad. Och lite glamour. Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben. I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

  Personlighet
  Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje. Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig. Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst. Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

 • Gilla sidan på Facebook