• Horoskopet för Fiskarna 24/10-22/11

  Du verkar veta vad du gör denna period även om det kan blåsa många vindar, du har läget under kontroll, ser till att du tar utrymme, skapar det som är viktigt för dig att må bra. Du tror på dina drömmar, du får säkert andra att göra det med.

  Du är i känslan, har med dig ett medvetande som gör att du bara vet vad som är rätt. Du kan känna krav som du inte tycker om, rädd att bli fast i värderingar av både av dig själv samt av andra. Du kan ha svårt att frigöra dig ifrån gamla krav, gamla relationer som påverkar dig i det du gör.

  Du vill ha upplevelser, ageranden, in- och utlevelser, söker dig till de ställen där spänningen finns. Du kan stå i ett val när det gäller kärleken som kan göra dig förvirrad, att släppa gammalt eller gå vidare? Hur du än vet svaret finns det säkert en gammal känsla av ansvar eller oavslutat som får dig att tveka.

  I kärleken trivs du inte med krav, men är det du eller någon annan som ställer dem? Kärleken kan bli intensiv även om annat finns omkring dig som tar upp din tid verkar ändå kärleken få sitt utrymme.

 • Fiskarna 20 Februari - 20 Mars

  fisken.jpg

  Drömmande, romantisk och destruktiv.

  Element: Vatten

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Fötterna.

  Härskarplanet: Neptunus

  Färg: Blå, grön, lila

  Kristall: Ametist

  Växt: Cikoria, mossa, al.

  Tarotkort: Den Hängde Mannen

  Yrkesliv: Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new ageområdet: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

  Nycklar: Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

  Lärdom: Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet. Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad. Och lite glamour. Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben. I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

  Personlighet
  Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje. Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig. Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst. Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

 • Gilla sidan på Facebook

 • http://ylvatrollstierna.se/medlemskap