• Horoskopet för Fiskarna 22/6-22/7

  Kanske dags att du stannar upp nu och tar dig en allvarlig funderare över vad du vill i livet, men du kanske inte finner så många svar. För detta med att ta ansvar för dig själv kan vara en utmaning, lättare då att drömma dig bort och se till att alla andra är lyckliga. Du behöver mer tid för dig själv och varva både vardag och semester.

  Du kan känna dig lite förvirrad när det gäller kärleken, se bara upp så du inte låter det styra hela ditt liv, du kan ha lätt att tappa kontrollen då du inte riktigt vet var du har dina känslor. Bäst lyckas du nu med att umgås med många människor, släpp på negativa tankar och var i upplevelsen även om den inte verkar bli som du vill eller förväntar dig.

  Du kan om du vill skapa en bra struktur och dra riktlinjer för vad som är viktigt för dig framöver. Du kan uppleva att få förstår dig och du försöker att visa och förklara men har det så står betydelse om de gör det, varför inte istället vara i dina känslor och uppleva dem totalt. Du har säkert en och annan trevlig överraskning som kommer din väg och känslor fördjupas om du bara låter dem.

  Meditera kan vara en bra sak för dig nu, så du hinner varva ner och hämta andan i alla känslor som du är i. Du kan vara mer öppen och ha svårt med att sätta en gräns emot andra, kom ihåg att var och en har ansvar för sina känslor, det är inte meningen att du ska bära alla eller försöka med din känsla att känna in åt andra utan sätt dig själv lite mer i fokus.

 • Fiskarna 20 Februari - 20 Mars

  fisken.jpg

  Drömmande, romantisk och destruktiv.

  Element: Vatten

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Fötterna.

  Härskarplanet: Neptunus

  Färg: Blå, grön, lila

  Kristall: Ametist

  Växt: Cikoria, mossa, al.

  Tarotkort: Den Hängde Mannen

  Yrkesliv: Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new ageområdet: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

  Nycklar: Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

  Lärdom: Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet. Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad. Och lite glamour. Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben. I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

  Personlighet
  Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje. Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig. Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst. Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

 • Gilla sidan på Facebook