• Horoskopet för Fiskarna 21/1-18/2

  I denna period kan du nu kan känna att ingen förstår dig och all din längtan. Det finns så mycket som du vill göra, som du vet skulle bli det bästa bara någon förstod dig. Viktigt är att du slutar vänta och istället agerar, ta tag i det du vill göra, prova på, gör på ditt sätt, hälften vågat, hälften vunnet.

  Du kan nu finna mer inspiration och mer glädje i allt det du gör bara du vågar och bara du tar tag i det själv, vänta inte in respons eller andra agerande, bjud på dig själv. Du bör fokusera nu på det som du vill förverkliga och lägga ner all energi där istället för att sväva ut på både det ena och det andra och bara förvirra dig själv. Du kan uppleva att du har mer kontakt med dina drömmar och kanske även sanndrömmar blir viktigt för dig nu.

  Du är i en period av mer insikter och många funderingar, vet att du borde ändra en del i ditt sätt att leva. Du kommer till insikt men sedan så kan du ha en tendens att skjuta på det mesta bara för att du inte har fortsättningen riktigt under kontroll. Du funderar kanske mest på vad som varit, vad som skett i ditt liv, och vad som du kan göra av all erfarenhet nu.

  Du släpper en del gamla relationer bara så där, inga konflikter utan helt enkelt att du inser att det är dags att gå vidare. Du kan ha flyt när det gäller arbete så länge du lyssnar på dig själv och går din egen väg, samarbete kan vara lyckat och du får bättre respons än väntat.

  När det gäller kärleken så verkar du inte förändra utan snarare skapa en stabilare relation. Om du är ensam så kan tillfälliga romanser finnas och någon av dem kan utveckla sig framöver. Men i det som du inte har idag har du inte heller någon större ambition att utveckla eller förändra. Med dina känslor är det lite upp och ner, du fördjupar men ställer också mer krav och kan vara otålig emellanåt.

  Du kan provocera där du anser att det inte sker saker som passar dig och bör se upp så du inte säger för mycket. Låt arbetet flyta på som det gör idag, det är då framgångarna kommer. Andligt så växer du spirituellt och får en allt mer starkare och tryggare intuition.

 • Aktuellt

  Auratolkning + ditt kraftdjur
  Vilka energier har du i din aura och i dina chakras, vad visar det på, vad är en begränsning och vad kan du utveckla mer av? Din aura inritad i boken "Ylvas aurabrev" med tolkning (intalat på mp3)  400:-
  Du kan välja till Totemsboken med dina kraftdjur inskrivna för 100:- 
  = 500:- för två böcker + tolkning. 
  Swish 073 063 1657 BG 5025-4606


  Tarot distanskurs + bokpaket (Tarot, korten på bordet + Prisma Tarotlek. Totemsbok + Totemslek) Läs mer här


  5 Dagars kurs i Tarot hemma hos Ylva 13-17 Juni. Läs mer här

 • Gilla sidan på Facebook

 • Fiskarna 20 Februari - 20 Mars

  fisken.jpg

  Drömmande, romantisk och destruktiv.

  Element: Vatten

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Fötterna.

  Härskarplanet: Neptunus

  Färg: Blå, grön, lila

  Kristall: Ametist

  Växt: Cikoria, mossa, al.

  Tarotkort: Den Hängde Mannen

  Yrkesliv: Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new ageområdet: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

  Nycklar: Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

  Lärdom: Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet. Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad. Och lite glamour. Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben. I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

  Personlighet
  Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje. Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig. Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst. Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.