• Horoskopet för Fiskarna 24/8-23/9

  Du agerar nu efter en inre trygghet som får dig att visa upp en gladare och lugnare attityd, du vet var du har dig själv, vad du känner, vad du längtar efter och vad du kan och vill förverkliga. Du tar saker mer som de kommer, kanske för att du upplever att du har kontroll över det som är viktigt för dig.

  Du vågar syna det mesta i sömmarna, det är allvar i dina agerande och även om drömmarna finns där är du med båda fötterna i vardagen och i det kan du nu skapa mycket mera förutsättningar genom din inre stabilitet.

  Du kan vara van att alla drömmar inte blir som önskat och du garderar dig genom att söka det negativa i det som kan vara en positiv möjlighet. Försök att inte se brister hos dig själv, utan fokusera istället på alla dina goda egenskaper och kvalitéer.

  Du väljer noga ditt umgänge nu, du sorterar ut vilka som är bra för dig, vilka du trivs med och i de sällskapen ger du allt, bjuder på ditt allra trevligaste jag. Du gör det som passar dig och har en bättre planering vilket gör att du hinner med mycket mer och stärker ditt umgänge under denna tid.

  Du kan tyvärr vara nonchalant i en relation om den inte ger dig utveckling men du kan också vara djupt engagerad om du känner med hela dig att relationen ger dig spänning och utveckling.

 • Fiskarna 20 Februari - 20 Mars

  fisken.jpg

  Drömmande, romantisk och destruktiv.

  Element: Vatten

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Fötterna.

  Härskarplanet: Neptunus

  Färg: Blå, grön, lila

  Kristall: Ametist

  Växt: Cikoria, mossa, al.

  Tarotkort: Den Hängde Mannen

  Yrkesliv: Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new ageområdet: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

  Nycklar: Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

  Lärdom: Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet. Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad. Och lite glamour. Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben. I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

  Personlighet
  Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje. Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig. Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst. Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

 • Gilla sidan på Facebook

 • http://ylvatrollstierna.se/medlemskap