• Distanskurser?

  ylvaqwands.jpgHär är mina tre aktuella distanskurser som även har webinars som ingår.

  Tarot distanskurs 3900:- (medlemspris 2900:-)

  Du kan också gå en Tarot webkurs
  Färdiginspelade ljudfiler ca 12 timmar med powerpoint 1500:-  Medlemspris 1000:-)

  Aura (och färger) distanskurs 2900:- (Medlemspris 1900:-

  SPirituell INspirationskurs 900:- (tidigare medlem 450:-)
  Denna distanskurs ingår nu i medlemskap efter 1/5 -17.

  Varför distanskurser kanske en undran kan vara?
  Min, Ylvas första kurs som jag hade var 1993 i Umeå, en kvällskurs, delad på 5 ggr i ämnet Tarot och det kan vara ett mycket bra alternativ om flera med samma intresse finns i samma stad. Lektion, övningar och så hem och praktisera, återkomma och fortsätta. Men Sverige är avlångt. Och jag trivs så himla bra hemma att för mig är det mer givande att hålla en kurs över nätet.

  Min första distanskurs skapade jag år 2002, då jag bodde i Kalmar, då var det mail med frågor, när jag fick svaren fick man ett nytt mail, och så fungerar det lite fortfarande än idag, men nu är alla texter inlagda på en sida (som bara den som har inloggning kommer åt). 

  Hur går en distanskurs till?
  Du behöver vara medlem för att få tillgång till varje kurs. Medlemskap ingår i kurspriset. Som redan medlem har du rabatterat pris. Nu ingår även min SPINkurs i medlemskapet. Om du är intresserad av Tarotkurs och betalar 3900:- ingår medlemskap samt spinkursen i det.

  Du finner som medlem i menyn namn för kursen, klickar där, kommer in på en sida med information och där du klickar på "Follow", när jag har godkänt din medverkan (när du har betalt) så är sidan öppen för dig.
  Där finns lektioner men också mycket andra texter, alla i PDF som du kan spara och skriva ut, sätta in i en pärm och de flesta även intalade på MP3 som du kan ladda ner och lyssna på, praktiskt kanske om du har kortet framför dig eller om du går ut på promenad. Du finner frågor och svar och uppgifter. Om du får en fundering så skicka ett mail till mig så försöker jag svara dig på bästa sätt.

  Du kan också deltaga (kostnadsfritt) i de webinar som ingår i varje kurs. och de kan du även se i efterhand inne på kurssidan. Du finner dem under ett blogginlägg, länk och lösenord. Datum finner du i kalendern.

  Det har tagit mig några år att bygga upp distanskurserna och nu vet jag ju även att de fungerar och mycket bra dessutom. Och tänk dig själv att gå kurs när det passar dig. Kanske en förmiddag då du är ledig, en tråkig kväll eller kanske du viker av hela söndagen för att plugga på i något som intresserar dig.

  Jag har skapat distanskurser i de ämnen som intresserar mig, de som jag vet att jag kan inspirera dig i, och då är det främst "Tarot" som är populärast för dem som har det intresset. 

  Mina distanskurser har jag skapat för dig som inte vill resa bort bara över en helg, mata in information, komma hem och fundera. Utan nu tar du det i din takt där du är, när du har tid eller tar dig tid. 

  I Tarotkursen finns även 16 timmar av ljudfil med powerpoint som motsvarar en helgkurs. Där jag går igenom alla korten. 

  Varje kurs har webinars, ca en timme åt gången där jag presenterar något ur kursen, där du kan ställa frågor direkt och webinariet kan du se sedan om och om igen.

  Kurspriset är en fördel med tanke på allt material och alla webinars mot för en helgkurs som är tillfällig. När du startar en kurs om du inte redan är medlem så går du den ett år, medlemskap ingår (värde 900:-) och efter ett år om du vill fortsätta kursen så betalar du 100:- för att fortsätta medverka och vara medlem. 

  Jag ser fram emot att få vägleda dig, inspirera dig i den kurs du väljer.  Frågor? Maila mig på kontakt@ylvatrollstierna.se eller ring på 073 063 1657 

  Här under ser du hur Tarotkursens sida ser ut.
  Första bilden är när du loggat in som medlem och klickar på länken "Tarot Distans"
  Andra bilden är på sidan "Pages" i menyn finns en del alternativ de som är viktiga för dig är "Pages" och "Groups"
  Tredje bilden är "Groups" där du finner olika grupper, så som kortlekar, fördjupning av stora arkanan.tarotkurs1.jpg

  tarotkurs2.jpgtarotkurs3.jpg