• Information om distanskurser

  170327ylva.jpgDu finner under information om vad en distanskurs hos mig är och längre ner länkar till de olika kurserna med beskrivning och priser.  

  >>>Tarot Distanskurs

  >>>Yiang och Aura och färger

  >>>Prisma Tarot

  Varför distanskurser kanske en undran kan vara?
  Min, Ylvas första kurs som jag hade var 1993 i Umeå, en kvällskurs, delad på 5 ggr i ämnet Tarot och det kan vara ett mycket bra alternativ om flera med samma intresse finns i samma stad. Lektion, övningar och så hem och praktisera, återkomma och fortsätta. Men Sverige är avlångt. Och jag trivs så himla bra hemma att för mig är det mer givande att hålla en kurs över nätet. Min första distanskurs skapade jag år 2002, då jag bodde i Kalmar, då var det mail med frågor, när jag fick svaren fick man ett nytt mail, och så fungerar det lite fortfarande än idag, men nu är alla texter inlagda på en sida (som bara den som har inloggning kommer åt). 

  Hur går en distanskurs till?
  Tänk dig att gå kurs när det passar dig. Kanske en förmiddag då du är ledig, en tråkig kväll eller kanske du viker av hela söndagen för att plugga på i något som intresserar dig. Kursen har en sida med lektioner men också mycket andra texter. Alla i PDF som du kan spara och skriva ut, sätta in i en pärm och de flesta även intalade på MP3 som du kan ladda ner och lyssna på. Du finner frågor och svar och uppgifter. Om du får en fundering så skicka ett mail till mig så försöker jag svara dig på bästa sätt.

 • Tarot distanskurs


  ylvafbtarot.jpgOm 78 dagar (ett kort om dagen) så kan du enkelt förstå och tolka Tarotkorten om du börjar nu, men...

  Fördelen med en distanskurs i din egen takt är att jag också kan förändra den, fast läs förbättra och du fortsätter att ta det i din takt. Men just nu så skulle jag önska att du la ner ca en halvtimme om dagen i 78 dagar framöver. Och det för att verkligen få inspiration och använda korten. För det kanske är så att du bläddrar lite i dem, lägger något kort ibland men inte tar dig tid till att se både varje liten symbol och detalj samt helheten av det. 

  Du har dessutom min Tarotblogg där jag lägger upp inlägg regelbundet.
  För att inte tala om alla webinars som är ca 1-2 ggr i veckan. Och alla ligger uppe sedan så du kan se dem om och om igen.

  I kursen ingår även ljudfiler och powerpoint till en webinarkurs på ca 12 timmar, allt i från grunden som om du skulle ha suttit hemma hos mig.

  Varför ska du lära dig Tarot?
  Varför läser du denna text? ;) Visar att du har något intresse och ta tag i det nu, för om 78 dagar så kan du läsa korten utan några texter och du kanske till och med sitter där med din egen lek :)

  På kurssidan finns alla texter i lektioner med PDF, ca 420 PDF-filer på 2- 6 sidor vardera och de finns även i ljudfiler.

  Du får också hem i posten min bok Tarot, korten på bordet och min Prisma Tarotlek. Och på sidan kommer du även att finna boken i ljudfil. 


  Denna kurs är för dig som vill bemästra korten, kunna lägga en stjärna och läsa ut den. Men också få gedigen kunskap om korten. Kursen är mäktig säger mina kursare, mycket material, till varje kort som lektionerna bygger på har ca 4-8 sidor av material, dels grund, lite fundering och attraktionens lag, Du finner även extra uppgifter och olika stjärnor som du kan lägga. Du ska även under kursens gång få mer baskunskap om varje kort, förstå varför just det kortet finns i leken och vad det visar på. Du ska enkelt kunna lägga en stjärna och tolka den utan att läsa innantill. En sak är klart du kan definitivt Tarot efter att ha slutfört kursen och kommer inte att sitta hemma med en massa frågor utan svar, utan du mailar mig eller går in på kurssidan om du har någon fundering. Tarotkort har funnits med mig sedan 1974, innan dess var det spelkort. Min första lek var en Rider Waite, men mina kurser är uppbyggda till de Tarotlekar som har 78 kort. Jag har jobbat heltid med Tarot sedan 1989. Och till idag har jag skapat 16 böcker i ämnet samt tre lekar och håller på med den fjärde.


  Vill du läsa mer, klicka här

 • Yiang symbol + Aura och färg distanskurs

  yellow Kopia.jpgHur kan du bli färgstarkare ;)

  Denna distanskurs är för att du ska få tillgång till och i det förstå mer av helheten med auran och chakras - ditt energisystem.

  Alla färgerna har var för sig olika frekvenser som i sin tur skapar olika beteende och mönster hos dig, men även möjligheter om du lär dig att använda dem rätt.

  Du kan använda rött för att bli mer kraftfull och orange för att bli mer skapande. Gult för att stärka ditt självförtroende. Grönt för att vara i harmoni. Blått för ett sannare uttryckande. Indigo och lila för att stärka dina andliga sinnen.

  I kursen lär du dig vad färgerna betyder och vad det har för betydelse var på kroppen och i auran som de finns.

  Ca 600 sidor om chakras och färger och det mesta även i ljudfiler. Detta är rubrikerna på kursen.

  Kursen är uppbyggd på olika lektioner (80 st) och även texter omkring grundfärgerna.
  Ingår gör även webinars som du även kan se efter, om och om igen.


  back copy.jpgYiangsymbolkort = Yin och Yangsymbolen på 79 kort, med en till två färger och ett till två ord på varje kort. Du kan använda korten för vägledning och så mycket mer som har med färg att göra.


  I kursen ingår webinar om auran och du kan alltid se dem i efterhand. Du har enskilda webinars i färgerna: röd, orange, gul, grön, blå, indigo och lila, magenta, turkos, rosa, svart och vit. 


  Vill du läsa mer, klicka här