• Boka ditt ex

  Boka ditt exemplar av min kommande bok :)

  100:- och du får den i PDF

  200:- och du får den i brevlådan.

  Swisha till 073 063 1657

  Bankgiro 5025-4601

  Paypal- Order@ylvatrollstierna.se

  Tack för ditt intresse och support.

  Ps. denna bok är lite speciell, lite blandat, mixat och allt för att du ska ifrågasätta din egen sanning om din spiritualitet och i det stå tryggt i din egen sanning, för den är det bara du som känner till.

 • Boksupport

  När jag fyllde år den 19/12 så la jag ut en sida där jag bad om bidrag för en ny bok som jag vill så gärna skriva under Januari månad få tid och råd att sitta och skriva på en bok som jag har i huvudet. Detta kan bli en win-win siutation för dig och mig. 
  Jag får ekonomiskt stöd för att förverkliga och du får en bok när jag är klar. Och inte vilken bok som helst utan... Tyvärr använde jag ordet crow funding vilket många inte känner till. 

  Så jag gör en ny text eftersom jag nu börjat på boken. Jag tar tacksamt emot support för att få boken klar tidigare.
  Och du blir inte lottlös, utan...
  Bidrag över 100:- ger dig en PDFkopia av boken
  Bidrag över 200:- ger dig ett ex av boken.
  Övriga bidrag, mindre  är som många bäckar små... Större = wow. 

  Helt enkelt förhandsbetala för en bok så kommer den till dig så snart den är tryckt.

  Handbok för spirituella själar.
  Jag ser livet lite som ett dataspel. Vi väljer en roll och sedan ska vi klara av alla nivåerna för att bli mästare över vårt eget liv. Jag tror att vi alla skapar vårt eget öde. Jag älskar att inspirera, att se andra själar lyckliga och jag har uppfattningen att vi alla är saliga på vår egen tro. Det jag vill förmedla är min sanning ifrån min erfarenhet och med alla dessa år som erfarenhet så kan det bli en bok som inte är som alla andra. Målet är att få ihop ca 200 (A4 sidor) men det kan bli mer och kanske även någon sida mindre.

  Hela boken finns i huvudet, men tiden, pengarna är en bristvara. Så min tanke är att när alla årstolkningar är slut i början av Januari så ska jag sätta mig ner och bara skriva, vilket kommer att ske fortare desto mer kapital jag har. 

  Om du tycker att jag har bidragit och gjort något gott för dig eller någon annan eller om du är nyfiken på denna bok och om du vill vara med och göra mitt 57:e år till något extra och om du vill ha ett eget ex av denna bok, bidra med en slant.

  Vid intresse swisha till 073 063 1657 eller bg 5025-4606 eller paypal order@ylvatrollstierna.se
  Skriv bokprojekt i meddelande.

 • Inspelat 161218