• Horoskopstjärnan (t.o.m 18/3)

  Den 21 mars går solen in i Vädurens tecken och ett nytt år startar enligt Zodiaken. Jag erbjuder fram till den 18 mars en tolkning i Tarot - Horoskopsstjärnan - där jag ser på vad som finns för dig i de 12 olika områdena av zodiaken, men även månad för månad under det kommande året.

  Du kan se ett webinar om astrologi här som jag hade den 21/3 2017

  Du bokar genom att betala in 600 kr (medlemspris 500 kr)
  Alla tolkningar görs på distans, det innebär att du bokar genom att betala, skriv din epostadress på betalningen eller mail mig. Jag sätter mig ner hemma (ensam) tolkar, spelar in och gör i ordning din tolkning som kommer i ett mail som är din personliga, som bara du får länk till. Du kan  ta ner MP3-filen i din dator, surfplatta eller mobil. Du kan sedan när du lyssnat återkomma med eventuella frågor. Alltså inga tolkningar kommer via snigelpost utan direkt via ett mail. Denna tolkning kan du även pausa och spela om från början. Alla tolkningar görs efter inbetalningsdatum.  Väntetid oftast ca 3-10 dagar.
  Skicka gärna ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com när du har betalt.

  Du betalar via swish 073 063 1657 (Skriv epostadress). Bg 5025-4606 Paypal - order@ylvatrollstierna.se

  Du kan se ett webinar om astrologi här som jag hade den 21/3 2017

 • Betalningsinformation

  För att beställa så kan du välja nedanstående alternativ. Och beställer du flera saker så skriv ett mail med vad du bokat till ylvatrollstierna@gmail.com

  swish.jpg

  Swish 073 063 1657

  bg.jpg

  Bankgiro 5025-4606

  paypal.jpg

  order@ylvatrollstierna.se

  Använd ovan adress vid frågor.

 • Swisha direkt

  Skanna in QRkoden, Skriv in summan och din epostadress

  getswish_qr.png