• Aura, chakras and färger

  Redan när jag var liten så kunde jag läsa energi av människor, ibland se en färg men inget som jag tänkte på. Min stora aha-upplevelse om auran kom 1994 när jag en gång blev imponerad på pratat om en sådan duktig kvinna på att tolka auran. Jag tvekade inte efter allt prat om hur duktig hon var och beställde en auratolkning för hela 1600:- Och när jag öppnade brevet, såg den hemska, tråkiga slarviga målningen och läste vad hon skrev, brevet innehöll fyra A4 sidor. det första var en mall med information. Sedan två sidor om mig och så en sida där jag kunde beställa ytterligare information för 400:- sidan, ja, då blev jag rent ut sagt så förbannad (mest på mig själv som varit så lättlurad) att jag sa en del valda ord som inte lämpar sig i tryck. Avslutade det hela med - Din dj-a xxx, det här kan jag bättre än dig. Varvid min väninna vände sig om mot mig och log och sa - Det vet vi andra redan så när ska du börja?

  Jag är ingen tävlingsmänniska men vissa saker kickar igång mig, kanske för att jag är skytt, jag kräver sanning och rättvisa och ärlighet. Denna tolkning innehöll inget av det så jag sa ok, jag börjar. Och då bestämde jag mig för att göra det allra bäst och jag tyckte att det viktigaste saknades, nämligen informationen om energin i chakras som kanske var den viktigaste. Jag gjorde en mall (den du ser bredvid, här ifylld med någons aura) och talade om att nu gjorde jag auratolkningar med chakraläsning för 600:- Och det blev den ena auran efter den andra och det ena ledde till det andra. Som en aurafotomaskin, som gjorde mig också tvärilsk då det var i stort sett ren skär bluff men också att jag kom i kontakt med färgbad som är tidernas ballaste upplevelse. Och på en mässa mötte jag kvinnan som skapat dem. Det ledde till en del arbete i Norge, och ännu mera färg. Och en helt annan auramaskin som verkligen visade allt, chakravärden, fysiska organs värde och auran baserat på energin. Sedan hamnade jag tillbaka på Tarot men detta med färger har alltid gått hand i hand. När jag jobbade för det norska företaget fick jag frågan om jag kunde skriva positiva korta texter till varje grundfärg och varje färg tillsammans med en annan av de färgerna och när jag var klar så visade det sig bli lika många färgkombinationer som det finns kort i en Tarotlek.

  Sedan har det fortsatt med texter om auran, chakras och färger, en bok, några kurser och en distanskurs som blev omarbetad våren 2015 till vad jag anser vara den bästa distanskusen i ämnet någonsin. Jag älskar färg, faktum är att jag knappt äger några svarta kläder, vilket jag ofta bannlyser då det är helt dödande energimässigt. Och energi är något som vi alla behöver mycket av, inte bara i färg, allt i från tanke till agerande, från näring till varande i dem. Själv så älskar jag mest turkost som är förändringens färg och så magenta (vinröd) som är erfarenhetens färg. Men alla färger utom svart fungerar, även om jag tycker att svara kök är vansinnigt läckert.

  Varje färg är en vibration och hela universum består av vibrationer, en del av dem gynnar oss, ger mer energi, en del balanserar och en del obalanserar och tar mer energi och skapar kaos till slut. Det talas ibland om energitjuvar, egentligen är det vibrationstjuvar som vet hur de ska ta energi av någon annans, så kanske de är värda den energin? :p, Vad jag menar är att du har en skyldighet att hålla koll på din energi och balansera och fylla på den och inte skylla på andra när din ork inte räcker till.

  När det gäller ämnet färg, chakras och auran så önskar jag inspirera dig via en auratolkning, du får bilden och även en tolkning på MP3. Men gladast blir jag om du hänger med på min distanskurs och lär dig att själv skapa färgmagi.

  Lev färgstarkt
  /Ylva

 • Aura Distanskurs

  Hur kan du bli färgstarkare 

  Börja med att se och lyssna till en inspelning av ett Aurawebinar med mig, Ylva 

  Denna distanskurs är för att du ska få tillgång till och i det förstå mer av helheten med auran och chakras - ditt energisystem.

  Alla färgerna har var för sig olika frekvenser som i sin tur skapar olika beteende och mönster hos dig, men även möjligheter om du lär dig att använda dem rätt.

  Du kan använda rött för att bli mer kraftfull och orange för att bli mer skapande. Gult för att stärka ditt självförtroende. Grönt för att vara i harmoni. Blått för ett sannare uttryckande. Indigo och lila för att stärka dina andliga sinnen.

  I kursen lär du dig vad färgerna betyder och vad det har för betydelse var på kroppen och i auran som de finns.

  Ca 600 sidor om chakras och färger och det mesta även i ljudfiler. Detta är rubrikerna på kursen.

  Kursen är uppbyggd på olika lektioner (80 st) och även texter omkring grundfärgerna. 
  Ingår gör även webinars som du även kan se efter, om och om igen.


  Kurspris 2900:-.  Medlemspris 1000:- Du swishar in aktuell summa till 073 063 1657 eller bg 5025-4606.