• Horoskopet för 19/2-20/3

  fisken.jpg

  19/2 Solen i Fiskarna (21/3 Väduren)

  Merkurius i Fiskarna. Venus i Fiskarna. Mars i Skytten. Jupiter i Skorpionen. Saturnus i Stenbocken. Uranus i Väduren. Neptunus i Fiskarna.

  Fullmåne 2/9 0:52 i Jungfrun. Nymåne 17/2 13:13 Fiskarna
  Månen i Väduren. 21/2 Oxen. 23/2 Tvillingen. 25/2 Kräftan. 27/2 Lejonet. 1/3 Jungfrun. 3/3 Vågen. 6/9 Skorpionen. 8/3 Skytten. 11/3 Stenbocken. 13/3 Vattumannen. 15/3 Fiskarna. 18/3 Väduren. 20/3 Oxen.

   Klicka på bilden nedan för att läsa horoskopet för varje stjärntecken.


  vaduren.jpgVäduren lejonet.jpgLejonet skytten.jpgSkytten
  oxen.jpgOxen jungfrun.jpgJungfrun stenbocken.jpgStenbocken
  tvillingen.jpgTvillingen vagen.jpgVågen vattumannen.jpgVattumannen
  kraftan.jpgKräftan skorpionen.jpgSkorpionen fisken.jpgFiskarna

 • Yiangsymbol.com

  klickasvartmini.jpgYiang börjar bli en succé med många lyckliga nya ägare av boken och leken.
  Nu erbjuder jag dig:

  Boken Yiang- de tio vibrationerna + Yianglek + boken Ylvas Aurabrev med din aura nedtecknad. Du tolkar själv med de kunskaper som du finner i distanskursen som ingår i detta erbjudande på www.yiangsymbol.com.
  1500:- för hela paketet. Boka nu genom att swisha till 073 063 1657

 • zodiak.jpg

 • För medlemmar

  Som medlem kan du se och medverka vid de webinar som har tema - Astrologi.
  Vi går igenom stjärnkartan och alla planeter och tecken. Se kalender för aktuella datum.
  Tidigare webinar finns under länken Webinars - Astrologi.


  Webinar som finns för medlemmar, ca 6 timmar
  Astrologi grund
  Zodiaken

  Merkurius
  Månen
  Venus
  Mars
  Jupiter
  Saturnus

 • Grunden av Astrologi

  På Wikipedia kan man läsa att Astrologi är en av flera pseudovetenskapliga stjärntydningsläror som syftar till att finna samband mellan placeringar och händelser mellan solsystemets planeter samt solen och månen och karaktärer och händelser i människors liv. Ordet "astrologi" kommer från grekiskans astron, ("stjärna") och (logos), som har flera översättningar, vanligtvis relaterade till "systematisk tanke eller tal".

  Astrologin härrör från Babylonien och utvecklades i Egypten och Persien. Fram till medeltiden var det samma disciplin som astronomin. Läran omtalas bland annat i Bibeln. I stort sett alla mytologier har haft åskådningar av stjärnhimlen, det vill säga kunskap om jorden och dess närliggande planeter.

  Astrologi spelade en central roll inom magi och alkemi under antiken och långt in i modern tid. Man har under lång tid använt sig av solens och stjärnornas plats på himlen för att tolka saker och ting. Speciellt solen har dyrkats i nästan alla religioner och filosofier världen över. Många tror att "Gud" är en synonym för "Solen".

  Kända astrologer långt tillbaka i tiden är Thyco Brahe och Nostradamus och i vår tid Carl Gustav Jung. Själv i dags tid så av de astrologer jag mött så är Erik Hesser och Kerstin Bylund Paulsson de bästa i Sverige.

  Här inne så kan du läsa mer om planeterna och stjärntecknen och läsa månadens horoskop som jag skriver, men tänk på att Astrologi är ett stort ämne, mycket kunskap inom flera olika områden, förutom planeter och stjärntecken så är det hus och andra aspekter som man också kan tolka. Texterna här inne är mer lättsamma för att du ska finna det som är underhållande i astrologi.